Події

З річки у селі неподалік Житомира рятувальники витягнули тіло невідомого чоловіка

13 September 2021, 11:36

Поблизу села Перлявка Житомирського району 12 вересня рятувальники вилучили з річки Тетерів тіло невідомого чоловіка.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Близько 10:30 год. 12 вересня проводились роботи по вилученню тіла невідомого чоловіка з річки Тетерів поблизу села Перлявка», – повідомили в ГУ ДСНС.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info зазначили, що особа загиблого станом на ранок 13 вересня не встановлена.

«12 вересня близько 08:30 до чергової частини відділу поліції №1 Житомирського РУП надійшло повідомлення від 32-річного житомирянина про те, що у с. Перлявці у річці він виявив тіло чоловіка. На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи зафіксували усі обставини. Наразі слідчі призначили судово-медичне дослідження тіла чоловіка для встановлення причин його смерті. Також правоохоронці з'ясовують особу загиблого», – поінформували у поліції.

Нагадаємо, 25 серпня 2021 року поблизу села Перлявка Житомирського району в річці Гнилоп'ять втопився чоловік. Загиблим виявився житель міста Вінниці, 1992 року народження. Тіло молодого чоловіка 26 серпня із водойми вилучили водолази.

27 серпня 2021 року з річки Гнилоп’ять у селі Троянів Житомирського району рятувальники вилучили тіло чоловіка. Загиблим виявився житомирянин, 1950 року народження, який рибалив на водоймі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Тетерів Перлявка  
Матеріали по темі