Влада

Голова Житомирської облради створив робочу групу, яка має розібратися з розподілом коштів по департаменту культури і вивчити питання оптимізації

14 September 2021, 12:12

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко розпорядився створити робочу групу, яка має вивчити питання розподілу коштів на ІІ півріччя 2021 року по департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації та можливості оптимізації підвідомчих установ цього департаменту.

Відповідне розпорядження від 13 вересня 2021 року оприлюднене на сайті облради.

«Робочій групі вивчити питання розподілу коштів на ІІ півріччя 2021 року по департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації, можливості оптимізації підвідомчих установ зазначеного департаменту та внести відповідні пропозиції на розгляд постійних комісій обласної ради з питань бюджету та фінансів, з гуманітарних питань», – зазначено у розпорядженні.

Очолив робочу групу заступник голови облради Володимир Ширма.

Контроль за виконанням розпорядження покладений на постійну комісію обласної ради з питань бюджету та фінансів.

Розпорядження з сайту облради

Зазначимо, що з 12 березня 2020 року департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА очолює Максим Обшта.

Нагадаємо, розпорядженням від 28 липня 2021 року голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко затвердив новий перелік структурних підрозділів ОДА та їх штатну чисельність. Відповідно до розпорядження, в департаменті культури, молоді та спорту нараховується 35 працівників.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням від 26 вересня 2019 року голова облдержадміністрації Віталій Бунечко затвердив загальну граничну чисельність працівників структурних підрозділів Житомирської ОДА – 492 одиниці в 13 структурних підрозділах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група розпорядження облрада  
Матеріали по темі