Події

У Коростені раптово померла 53-річна жінка, у її квартирі знайшли тіла ще двох людей: могли отруїтися грибами

22 September 2021, 12:22

У Коростені поліцейські розслідують обставини смерті трьох жінок з однієї родини: могли отруїтися грибами або немагазинним алкоголем.

Про це 22 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«19-20 вересня до Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення про констатацію смерті матері та двох доньок. У ході розслідування обставин було призначено судово-медичну експертизу тіл померлих. За попередніми її висновками, причиною смертей жінок стала інтоксикація організмів. Для подальшого дослідження з квартири вилучено гриби та немагазинні алкогольні напої.», - йдеться у повідомленні.

19 вересня медики швидкої повідомили до поліції, що об 11:55 констатували смерть коростенки, 1968 року народження. Під час уточнення обставин, поліцейські з’ясували, що жінка допомагала з ремонтними роботами у квартирі 84-річного пенсіонера, коли відчула себе зле. Її стан погіршувався стрімко і вона померла ще до прибуття карети екстреної медичної допомоги.

Під час подальшого перебігу подій, уже наступного дня, з’ясувалось, що за місцем проживання жінки виявлено тіла ще двох людей – її матері, 1944 р.н., та сестри, 1973 р.н. Їх знайшов син померлої, коли приїхав організовувати поховання, не зміг потрапити до квартири і змушений був звернутись за допомогою до рятувальників.

«Поліцейські слідчо-оперативної групи Коростенського райуправління провели огляд помешкання. Його двері були зачинені зсередини і ознак стороннього проникнення не було. З квартири вилучено посуд з грибами та немагазинними спиртними напоями. Наразі у рамках відкритих кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи причин смерті жінок та вилучених грибів і алкоголю. Триває встановлення усіх обставин», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 6 вересня 2021 в Білокоровичах колишнього Олевського району зареєстрували перший сезонний випадок отруєння грибами: до реанімації потрапили мати і син, які втратили свідомість після страви з маремух.

Які різновиди грибів продають на Житньому ринку в Житомирі та як діяти при отруєнні, дивіться у відеосюжеті від 8 вересня 2021 року

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2021 року двоє жителів колишнього Овруцького району Житомирської області потрапили до реанімації з отруєнням грибами. Жінка, 1969 року народження. та чоловік, 1992 року народження, вживали засолені грузді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: отруєння гриб інтоксикація Коростень  
Матеріали по темі