Події

​Поліція та рідні шукають підлітка з селища Житомирської області, який міг поїхати до обласного центру чи столиці

23 September 2021, 11:10

Поліція та рідні розшукують 16-річного Данила Шемітька з Нової Борової. Хлопець пішов з дому увечері 22 вересня.

Про це близько 10.00 23 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Житель смт Нової Борової увечері 22 вересня пішов з місця проживання та досі не повернувся. Тож поліцейські розшукують юнака та просять громадян повідомити будь-яку інформацію щодо місця його перебування», - йдеться у повідомленні.

Хлопець проживає у смт Новій Боровій та навчається у місцевій гімназії. 22 вересня близько 18:00 він пішов з дому і до цього часу про його місцеперебування нічого не відомо. За деякими даними, юнак може перебувати у м. Житомирі або м. Києві.

Прикмети Данила: худорлявої тілобудови, зріст близько 175 см, волосся коротке русяве, очі карі.

Був одягнений у синю куртку з каптуром, кросівки чорного кольору, джинси. При собі має рюкзак темно-синього кольору.

Фото поліції

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Данила Шемітька, зверніться за телефонами (096) 849-43-70, (096) 812-79-51 або повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції», - просять у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці літа 2021 в Житомирській області розшукували 13-річну Наталію Горкушу з села Троковичі Житомирського району, яка о 6 ранку 31 серпня втекла з дому. Дівчину вдалося розшукати тієї ж доби. Відомо, що юначка не вперше тікає з дому. Так, у липні поліція повідомляла, що 13-річна Наталія Горкуша пішла з дому в невідомому напрямку 23 липня 2021 року. За тиждень дівчина самостійно повернулася додому, а рідним розповіла, що увесь цей час була в Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина підліток Шемітько Нова Борова  
Матеріали по темі