Події

​Жителька Житомирської області захотіла помститись чоловіку, який не продав їй автомобіль: найняла засудженого «авторитета», щоб вимагав гроші

24 September 2021, 16:55

Жителька смт Черняхів Житомирської області найняла так званого «смотрящого» у спецустанові, щоб кримінальний авторитет помстився чоловіку, який не продав їй автомобіль. За такі дії нині їй загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Про це 24 вересня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Конфлікт між підозрюваною та жителем обласного центру, раніше незнайомими, виник через наміри жінки придбати у нього автомобіль. Однак угода не відбулась, а ображена «леді» звернулась до одного з так званих «смотрящих» у спецустанові. До речі, сама підозрювана теж раніше притягувалась до кримінальної відповідальності. Жінка оплатила певну суму за сприяння «авторитета» у виплаті їй продавцем «моральної компенсації». Засуджений, перебуваючи у місцях позбавлення волі, упродовж кількох місяців телефонував житомирянину та вимагав сплати 20 тисяч гривень. У випадку невиконання поставлених умов погрожував задіяти підконтрольних осіб на свободі для спричинення «боржнику» тілесних ушкоджень та знищення його майна. Його дії поліцейські викрили у першій декаді вересня та оголосили про підозру у вимаганні та інших кримінальних діяннях», - йдеться у повідомленні.

23 вересня детективи слідчого управління ГУНП Житомирщини за оперативного супроводу УСР в області ДСР НПУ та за процесуального керівництва прокуратури регіону оголосили жінці про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 255-3 (Звернення за застосуванням злочинного впливу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня у житомирській колонії викрили засудженого, який погрожував фізичною розправою та вимагав від чоловіка 20 тис. грн

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: засуджений покарання помста погроза борг поліція кримінальний авторитет  
Матеріали по темі