Події

У Житомирі судили матір хлопчика, який жебракував у «Глобалі» та ледве не втопився у кар’єрі

28 September 2021, 13:13

У Житомирі судили жінку за невиконання батьківських обов’язків: її неповнолітній син жебракував в ТРЦ «Глобал», а також, залишившись без нагляду, ледь не втопився в кар’єрі. Матір суд визнав винною в адмінправопорушенні, однак обмежився усним зауваженням.

Про це йдеться у постанові Корольовського районного суду м. Житомира, прийнятій 15 вересня 2021 року. У Єдиному державному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 23 вересня.

Самі ж інциденти, пов’язані з невиконанням матір’ю батьківських обов’язків, були зафіксовані у липні цього року. Відповідно до протоколів, 6 липня хлопчик жебракував у «Глобалі», а 9 липня тонув у кар’єрі, залишившись без нагляду. Внаслідок цього дитина потрапила до лікарні.

Скріншот з постанови Корольовського районного суду м. Житомира від 15.09.2021

Зазначається, що матір дитини на виклик до суду не з`явилася, тож справу розглядали без її участі. Враховуючи обставини справи та особу правопорушниці, суд вирішив звільнити її від адміністративної відповідальності. Тож жінку визнали винною, однак звільнили від адміністративної відповідальності «в зв`язку із малозначністю скоєного, обмежившись усним зауваженням».

Скріншот з постанови Корольовського районного суду м. Житомира від 15.09.2021

Як повідомляв Житомир.info, 29 червня 2020 року на силікатному кар’єрі в Житомирі ледве не потонув хлопчик. З води його дістали відпочивальники, дитину госпіталізували, хлопчик деякий час був у комі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд невиконання батьківських обов’язків дитина  
Матеріали по темі