Події

​У Житомирі судитимуть 57-річного чоловіка за розповсюдження порнографії: загрожує до 7 років позбавлення волі

30 September 2021, 12:41

У Житомирі до суду скеровано обвинувальний акт відносно 57-річного чоловіка, який розповсюджував порнографічну продукцію. Слідчі Житомирського райуправління спільно з оперативниками відділу міграційної поліції ГУНП зібрали докази причетності чоловіка до кількох десятків таких випадків.

Про це 30 вересня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Розслідування протиправної діяльності обвинуваченого поліцейські розпочали ще у березні. У квітні слідчі провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка та вилучили комп’ютерну техніку, яку й використовував чоловік для отримання, зберігання і поширення контенту відповідного змісту. У рамках кримінального провадження були призначені комп’ютерно-технічні та мистецтвознавчі експертизи. Їх результати засвідчили причетність чоловіка й до дитячої порнографії. Загалом під час документування його дій зафіксовано понад 30 фактів поширення порно продукції», – йдеться у повідомленні.

Наразі 57-річний чоловік обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1, 2, 3 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та частиною 1 статті 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. Відповідні матеріали скеровано до суду.

Санкції статей передбачають відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 7 років.

Нагадаємо, 2 серпня 2021 року житомирянину за розповсюдження інтимної відеопродукції повідомили про підозру.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня 2021 року прокуратура скерувала до суду обвинувачення щодо житомирянина, який в Instagram розсилав неповнолітнім дівчатам інтимні фото і відео.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: порнографія суд розповсюдження інтимна відеопродукція  
Матеріали по темі