Місто

​Звідки з’явилися динозаври у житомирському парку імені Гагаріна

1 November 2021, 13:10

Титанозавр, стиракозавр та багато інших представників давно вимерлих істот з’явилися у житомирському парку імені Гагаріна.

На яких умов приватна фірма розмістила «Динопарк», 1 листопада журналістам Житомир.info розповів директор КП «Парк» Ігор Леонченко.

«До нас звернулася приватна компанія з Івано-Франківська з пропозицією спробувати на обмежений час встановити «Динопарк». Ми погодили, умови непогані. Гадаю, що наприкінці цього тижня завершать монтаж і «Динопарк» відкриється для відвідувачів. Планують встановити 20 фігур динозаврів, вони з озвучкою, з елементами руху. Для житомирян та дітей буде цікаво», - говорить директора КП «Парк» Ігор Леонченко.

Упродовж двох місяців «Динопарк» буде у Житомирі, за умовами договору, власники мають сплатити за електроенергію, вивіз сміття та оренду.

«Всі ці складові: електропостачання, вивіз сміття – все це на парку, але з відшкодуванням. По електроенергії – це близько 5 тисяч гривень. Розраховуємо десь на 40 тисяч гривень – це оренда, заробіток КП«Парк», - каже Ігор Леонченко.

Щодо цін на квитки, то за словами директора парку, вони такі самі, як і в інших містах, крім того, будуть діяти пільги.

«Ми наполягли на тому, щоб це було прописано в договорі, буде соціальна складова: для дітей до 3 років безкоштовно, будуть діяти пільги для дітей з багатодітних родин, дітей-сиріт та дітей маломобільних груп населення»,- розповідає директора КП «Парк» Ігор Леонченко.

Також Ігор Леонченко зазначив, що дотримання карантинних обмежень має контролювати адміністрація «Динопарку».

«Вся відповідальність за дотримання карантинних обмежень на наших партнерах. Наскільки мені відомо, наразі весь персонал, який буде займатися обслуговуванням «Динопарку», вакцинований. Буде враховано пропускна можливість, щоб на території «Динопарку» знаходилася обмежена кількість людей, відповідно до норм. Звісно пропуск у масках, забезпечення кас та пропускної системи антисептиками, це все враховується», - зазначив директор КП «Парк».

Нагадаємо, що влітку КП«Парк» мало договори з продавцями солодкої вати та попкорну, які платити за оренду місця та електроенергію.

Як повідомляв Житомир.info, на «Майстерні міста» у 2021 представили концепцію реконструкції гідропарку, де також говорили про встановлення «Динопарку».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Динопарк Парк Леонченко атракціон  
Матеріали по темі