Місто

​Житомир готується до Нового року: оголосили закупівлі на понад пів мільйона з організації свята та придбання новорічних подарунків

10 November 2021, 11:53

Управління культури Житомирської міської ради 9 листопада оголосило закупівлю на послуги з організації та проведення новорічних і різдвяних свят, а також закупівлю на придбання новорічних подарунків. Загальна очікувана вартість закупівель - 568 тис. грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

У першому тендері мова йде про організацію і проведення новорічних та різдвяних свят. Очікувана вартість закупівлі становить - 438 тис. грн. Місце проведення - вулиця Михайлівська.

У технічних вимогах до предмета закупівлі зазначається, що в ці послуги входить координація процесу декорування ялинки, послуги декоратора, прикрашання огорожі ялинки, монтаж/демонтаж подіуму «Місток».

19 грудня 2021 року на вулиці Михайлівська заплановане відкриття головної ялинки: з 18:00 — 20:00 або з 17:00 — 19:00. У послуги входить робота ведучих, фотографа, виступ артистів та гуртів, відеозйомка, технічне забезпечення.

Також 19 грудня відбудеться експрес привітання зі святом з виступами казкових героїв - на паровозику центральними вулицями міста.

З 19 грудня на вулиці Михайлівській буде діяти фотозона «Ретро-автомобіль» та фотозона біля фонтану, а також підрядник має декорувати балкони музичної школи №1 імені Б. Лятошинського, будівлі Житомирської міської ради та «Будинку Трибеля», декорування балконів ШХМ «СОНЕЧКО».

З 24-25 грудня буде діяти фотозона «Вертеп», а аніматори з балконів будуть розважати житомирян.

25 грудня на мікрорайонах міста будуть організовані мінівистави (кожна вистава повинна тривати близько 20 хвилин). Також цього дня заплановані вокальні вітання за п’ятьма маршрутами: маршрут 1 групи: «Дім української культури» - вул. В. Бердичівська – вул. Театральна – вул. Київська – майдан Перемоги - вул. Київська - вул. Михайлівська – вул. В. Бердичівська - «Український дім»; маршрут 2 групи: «Ляльковий театр» вул. Михайлівська – майдан Корольова - вул. Пушкінська – Старий Бульвар – Новий Бульвар — вул. І. Кочерги – вул. Небесної сотні – вул. Лятошинського – вул. Михайлівська; маршрут 3 групи: Ляльковий театр вул. Михайлівська – вул. Київська - вул. Небесної сотні - Житній ринок «Торговий центр» - вул. Хлібна – вул.. Київська – вул. Небесної сотні – вул. Лятошинського – вул. Михайлівська «Ляльковий театр»; маршрут 4 групи: «Дім української культури» вул.. Бердичівська - вул.. Довженко – вул. С. Ріхтера – вул. І. Кочерги - Старий бульвар – вул. В. Бердичівська – Дім української культури; маршрут 5 групи: Майдан Корольова к-р «Жовтень» - вул. М. Бердичівська – вул. Театральна «Телецентр» - вул. Київська кінотеатр «Україна» - вул. Михайлівська - майдан Корольова кінотеатр «Жовтень».

У селі Вереси підрядник має забезпечити подарунками під час проведення новорічних та різдвяних конкурсів дітей та дорослих. 24 грудня у Вересах відбудеться майстер-клас для дітей, також буде тематична новорічна фотозона, підрядник замовить послуги аніматорів в тематичних новорічних та різдвяних костюмах.

Управління культури Житомирської міської ради тендерні пропозиції приймає до 25 листопада, аукціон запланований на 26 листопада 2021 року.

У другому тендері мова йде про закупівлю 2 520 новорічних подарункових дитячих наборів. Очікувана вартість закупівлі - 130 тис. грн, тобто за один подарунок управління готове заплатити 51 грн 60 коп.

Вага дитячого новорічного подарунка має становити не менше 252 г, а загальна кількість солодощів в одному новорічному подарунку повинна дорівнювати або перевищувати - 20 шт.

Тендерні пропозиції замовник приймає до 19 листопада.

Нагадаємо, у середині листопада 2020 в Житомирі оголосили «новорічні» тендери: за 740 тис. грн збиралися купити 4 тисячі солодких подарунків та замовити послуги з організації свят. 4000 новорічних подарунків управління культури Житомирської міської ради купило у постійного постачальника – вінницького ПП «Торговий дім «Солодкий світ»: по 100 грн за один набір цукерок у новорічній шапці. Договір на організацію новорічних та різдвяних свят за 290 тис. грн уклали з ФОП Галицький Анатолій Іванович, основний вид діяльності якого – технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.

Як повідомляв Житомир.info, Житомир зустрічав Різдво-2021 та Новий рік без ярмарку та концертів, а головна новорічна ялинка була не на майдані Корольова, а на Михайлівській – велика ялина, яка росте біля фонтану. Як комунальники її прикрашали – дивіться у відеорепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік різдво ялинка управління культури тендер святкування  
Матеріали по темі