Місто

​Новорічне святкування у Житомирі обійдеться вдвічі дорожче, ніж минулого року: хочуть купити декорацій і фотозон на майже мільйон гривень

11 November 2021, 11:57

Управління культури Житомирської міської ради оголосило тендер на професійні дизайнерські послуги з виготовлення та облаштування світлодіодними фотозонами, консолями центральних вулиць міста. Очікувана вартість закупівлі - 975 тис. грн.

Про це йдеться в тендері, опублікованому 11 листопада на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, підрядник має надати дизайнерські послуги та облаштувати фотозони до 14 грудня. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що управління культури Житомирської міської ради замовляє 20 світлодіодних консолей на стовпи з імітацією сонячної системи або планетами (повинні мати вигляд маленьких планет - не менше двох, що рухаються про круговій траєкторії навколо стовпа); 70 світлодіодних консолей на стовпи з частиною орнаменту (повинні мати вигляд дуг не менше двох, що схожі на вітрила); новорічна фотозона, яка складатиметься з трьох елементів цифри «2» та чотирьох елементів цифри «0» (повинна мати вигляд світлодіодного тунелю, який при потребі з'єднується та має довжину 4 метри); фотозона «Космонавт на планеті» (являє собою фігуру «космонавта», що рибалить на «планети» сидячи на півкулі, заповненій кусковим склом, яке відповідним чином підсвічується та створює враження, наче під ним планета Земля); 50 новорічних куль на ялинку.

Управління культури Житомирської міської ради приймає тендерні пропозиції до 27 листопада, аукціон запланований на 29 листопада.

Зазначимо, 9 листопада управління культури Житомирської міської ради оголосило закупівлю на послуги з організації та проведення новорічних і різдвяних свят вартістю 568 тис. грн, а також закупівлю на придбання 2 520 новорічних подарунків вартістю 130 тис. грн (за один подарунок управління готове заплатити 51 грн 60 коп.). Тобто цьогоріч управління культури на новорічне святкування готове заплатити з міського бюджету 1,54 млн грн, що майже вдвічі дорожче, ніж минулого року.

Нагадаємо, минулого 2020 року управлінню культури Житомирської міської ради новорічне святкування обійшлося в понад 840 тис. грн: ПП «ТД «Солодкий світ» замовник заплатив 398 тис. грн за 4 тисячі новорічних подарунків (вартість одного пакунку - 100 грн), ФОПу Анатолію Галицькому замовник заплатив 290 тис. грн за організацію новорічних та різдвяних свят у місті. Ще 153 тис. грн з міського бюджету заплатили підприємцю Вадиму Яворському за світильники та освітлювальну арматуру.

Як повідомляв Житомир.info, Житомир зустрічав Різдво-2021 та Новий рік без ярмарку та концертів, а головна новорічна ялинка була не на майдані Корольова, а на Михайлівській – велика ялина, яка росте біля фонтану. Як комунальники її прикрашали – дивіться у відеорепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік різдво ялинка управління культури тендер святкування фотозона консоль  
Матеріали по темі