Влада

Посада начальника ГУНП в Житомирській області знову вакантна

15 November 2021, 11:59

Начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Олійник переведений на іншу посаду.

Про це Житомир.info стало відомо з власних джерел.

Поінформовані джерела розповіли, що останні кілька тижнів Олійник перебував у відпустці і мав вийти на роботу з 15 листопада, але в п’ятницю, 12 листопада, він зібрав колектив управління і подякував за спільну роботу.

Станом на 15 листопада обов’язки керівника ГУНП продовжує виконувати заступник начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції Вадим Жмурко.

Нагадаємо, Юрій Олійник очолив головне управління Національної поліції в Житомирській області 16 червня 2020 року, а до цього він був начальником управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області. Майже відразу новий керівник почав змінювати місцеві керівні кадри на вінницькі, зокрема, з чотирьох заступників начальника ГУНП двоє раніше працювали в управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області - Вадим Жмурко та Ілля Гулеватий.

Який вигляд в січні 2021 року мав кабінет начальника ГУНП Юрія Олійника після нещодавнього ремонту дивіться у фоторепортажі

Як повідомляв Житомир.info, начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Олійник за 2020 рік отримав 515 тис. 281 грн зарплати, а сумарний дохід його дружини минулого року становив 1 млн 033 тис. 521 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП Олійник звільнення 
Матеріали по темі