Суспільство

Правоохоронці попереджають про масштабні навчання на територіях прикордонних громад у Житомирській області

24 November 2021, 12:02

У Житомирській області 24-25 листопада на територіях прикордонних громад відбудуться масштабні командно-штабні навчання за участі поліцейських, нацгвардійців, прикордонників, рятувальників, представників Державної міграційної служби та інших зацікавлених структур. Тренування пройдуть в умовах максимально наближених до реальних. По вулиці Пушкінській у Житомирі зранку 25 листопада буде обмежений рух транспорту: з обласного центру вирушатиме колона техніки.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області та пресцентр СБ України в Житомирській області.

«Навчання відбудуться на території Коростенського району. Їх мета: відпрацювання спільного алгоритму протидії незаконному перетину кордону України, а також виконання комплексу інших заходів, спрямованих на удосконалення міжвідомчої взаємодії. Також інформуємо, що до місця проведення навчань з м. Житомира вирушатиме колона техніки та службового автотранспорту. У зв’язку з цим з 5:00 до 6:00 25 листопада в обласному центрі буде обмежуватись рух по вулиці Пушкінській. Будь ласка, врахуйте цю умову і завчасно заплануйте свій вранішній маршрут. Під час навчань в окремих прикордонних громадах можливе обмеження руху транспортних засобів і пішоходів. Здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо. Правоохоронці просять жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги поліцейських. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства», - йдеться у повідомленні.

Пресцентр СБ України в Житомирській області попереджає, що у Коростенському районі можливе тимчасове обмеження чи заборона пересування людей і транспортних засобів, здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Правоохоронці звертаються до жителів прикордонних районів: якщо у населеному пункті з’явились незнайомі особи, які своєю поведінкою викликають у обґрунтовані підозри, або у разі виявлення підозрілих предметів повідомляти про це за телефонним номером 102.

Як повідомляв Житомир.info, в середині вересня 2021 року на півночі Житомирської області СБУ проводила антитерористичні навчання, жителів попереджали про перевірку документів та огляд авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: навчання поліція СБУ кордон  
Матеріали по темі