Новини компаній

Суші сет у Броварах - у чому вигода?

25 November 2021, 14:53

Якщо ви любите роли та хочете провести час із компанією, смачно повечеряти, то зверніть увагу на асортимент, який пропонує онлайн-ресторан «Суші Майстер». Цей заклад вважається одним із найвідоміших, адже йдеться про велику мережу. Вона працює і в інших містах України, вирізняється позитивною репутацією. Якщо ви хочете ближче ознайомитись із запропонованим асортиментом, то просто зайдіть на офіційний сайт. Є смачні сети на будь-який смак. https://brovari.sushi-master.ua/ru/menu/nabory. Ви знайдете навіть окремі набори, які найкращі сушисти онлайн-ресторану розробили спеціально для вегетаріанців та веганів. Заклад враховує уподобання, інтереси кожного, тому пропонує максимально широкий асортимент.

VIP роллы | Таноши суши

Чи вигідно замовляти сет ролів?

Коли компанія хоче повечеряти чи пообідати ролами, завжди виникає питання, а що краще вибрати. Ви можете замовити окремі порції суші для кожного або взяти сет. Чомусь багато хто вважає, що перший варіант дешевше. Це не так. Необхідно спочатку порівняти вагу та кількість ролів. Найчастіше буває отже замовлення набору виявляється вигідніше, ніж кількох порцій суші. Звичайно, іноді трапляються й винятки. Все залежить від того, яку рибу, смак та спосіб приготування ви обрали.

Якщо в компанії всього 2-3 особи, вже можна задуматися про те, щоб замовити суші сет. Найменша позиція в онлайн-ресторані Суші Майстер складається з 29 штук. Для невеликої кількості людей цього більш ніж достатньо. Якщо ж ви хочете відсвяткувати щось цілим натовпом, тоді краще вибирати сет на 64 ролла. Це все одно буде вигідніше, ніж два по 32.

Завжди дивіться не лише на вартість набору, а ще й на склад. Наприклад, у «Суші Майстер» найдешевше коштують веганські сети. У варіантах для веганів немає риби, морепродуктів і вони відмінно підходять для перекушування або тих клієнтів, які дотримуються певного харчування.

На офіційному сайті онлайн-ресторану ви завжди зможете знайти повний опис кожного з наборів, вагу, кількість суші, фотографії готової страви. Так вибір буде більш простим.

Чому саме «Суши Майстер»?

Как спайси соус стал неотъемлемой частью суши и роллов - Суши Папа

Цей заклад працює по всій Україні та орієнтується на широке коло потенційної аудиторії. Там ви знайдете не тільки смачні суші сети, але й різні паназіатські страви. До замовлення завжди доступний рамен, вок, том ям, салат, десерт та багато іншого. Веганські позиції відзначаються окремо, тому це значно спростить пошук.

Переваги «Суші Майстер»:

  • широкий асортимент;
  • регулярне оновлення меню;
  • висока якість;
  • є безкоштовна доставка.

Ви можете взяти участь ще й у вікторинах цього онлайн-ресторану. Все дуже просто. Потрібно лише успішно пройти тест або відповісти на кілька запитань. Зазвичай переможці як приз від «Суші Майстер» отримують безкоштовну порцію ролів або вигідну знижку на чек. Не забувайте вказувати дані для зв'язку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі