Події

​У Житомирській області правоохоронці провели спецоперацію «Полісся»: вчилися стримувати і блокувати групи нелегальних мігрантів на кордоні

26 November 2021, 11:00

У Житомирській області правоохоронці провели масштабні тренування на випадок ускладнення обстановки на державному кордоні.

Про це 25 листопада повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

«Сьогодні, 25 листопада, у Житомирській області в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Полісся» відбулись тренування щодо забезпечення правопорядку в прикордонні у разі ускладнення оперативної обстановки. Тренування проходять під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в області», - йдеться у повідомленні.

Відео прикордонників

Охоронці кордону із залученням резервів Держприкордонслужби України спільно з підрозділами Служби безпеки України, Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС, ДМСУ, інших правоохоронних та військових формувань практично відпрацювали елементи з питань взаємодії сил і засобів різної відомчої належності щодо обміну інформацією, пошуку, переслідування та затримання ймовірних порушників державного кордону.

Також учасники тренувань відпрацювали питання стримування, блокування та оточення великих груп нелегальних мігрантів, як в пунктах пропуску, так і поза ними.

Відео поліції

Нагадаємо, правоохоронці попереджали про масштабні навчання на територіях прикордонних громад у Житомирській області упродовж 24 та 25 листопада 2021.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кордон навчання тренування мігрант поліція Держприкордонслужба СБУ  
Матеріали по темі