Події

У палаючому будинку в селі Житомирської області рятувальники виявили тіло 38-річного чоловіка

29 November 2021, 12:10

Уночі 29 листопада в селі Заньки Потіївської громади Житомирської області загорівся дерев’яний житловий будинок. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло 38-річного власника. Вогнеборці припускають: хата спалахнула через неправильну експлуатацію пічки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку «101» надійшло о 00:51 год. 29 листопада. На момент прибуття рятувальників на місці події вже працювала місцева пожежна команда з смт Потіївка. З’ясувалося, що житловий будинок повністю охоплений полум’ям, яке вже перекинулося на поруч розташований дровітник.

«Спільними зусиллями вже за дві години пожежу локалізували, о 04:40 ліквідували. Також у ході гасіння в одній із кімнат вогнеборці виявили бездиханне тіло 38-річного власника. У процесі ліквідації вогнеборцям довелось здійснити три підвози води із місцевого ставку, що розташований за 300 м від місця пожежі», – розповідають у пресслужбі ГУ ДСНС.

За попередньою версію, займання сталося через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Адже, за словами сусідів, напередодні чоловік трусив сажу у комині. Рятувальники припускають: пожежа могла виникла через неправильне обслуговування пічки.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2021 року в селі Нова Котельня Бердичівського району Житомирської області сталася пожежа у дерев’яному житловому будинку. Під час гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка, товариша власника оселі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі