Події

​У Житомирському районі 17-річна водійка Skoda уночі в’їхала в зупинку: госпіталізували трьох молодих людей

29 November 2021, 17:38

Уночі 27 листопада в селі Лутівка Радомишльської громади Skoda Fabia в’їхала в зупинку. За кермом перебувала 17-річна водійка, троє її пасажирів отримали травми.

Про це 29 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада близько 2:00 у с. Лутівці Радомишльської громади. Попередньо, водійка автомобіля «Шкода Фабіа», 17-річна жителька м. Радомишля, рухаючись вулицею населеного пункту, не впоралась з керуванням, з’їхала на узбіччя та здійснила зіткнення з зупинкою громадського транспорту», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали троє пасажирів транспортного засобу віком 17, 22 та 23 років, всі жителі м. Радомишля. Їх було доставлено до місцевої лікарні.

«Поліцейські розпочали досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події, у тому числі призначено низку експертиз», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 27 листопада 2021 поблизу села Оліївка Житомирського району автомобіль Renault в’їхав у колесовідбійник, водій і пасажир отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Радомишль зупинка  
Матеріали по темі