Новини компаній

Булки для хот-догів: які повинні бути для ідеального результату

2 December 2021, 10:30

Булочка для хот-догу - той самий секрет, завдяки якому "гарячий собака" виходить ідеальним. Тому фаст-фуду варто закуповувати їх у найкращого постачальника, щоби була впевненість у якості. Наприклад, булочки для хот-догів на mrgrill.ua - це хороший вибір.

Які види булочок для хот-догу бувають

Хот-доги - один із найбільш популярних видів фастфуду, смачний, ситний та порівняно простий. Запорука смаку – свіжі булочки. Вони бувають датські (розрізні) та французькі (з дірочкою), але від їхньої якості залежить враження від хот-догу в цілому:

  • Якщо говорити про французький хот-дог, то це м'який пшеничний багет із висвердленою серединкою. Якщо готовий хот-дог злегка обсмажити на грилі, скоринка багета стане хрусткою, як у свіжоспеченого.
  • Для американського чи датського це м'яка пшенична булочка з кунжутом/без посипання. Поступово пропечена, з однорідним м'якушем і надрізом збоку.

Такі хлібобулочні вироби виробляють на основі натуральних злакових, що дозволяє гарантувати їхній чудовий смак. Завдяки спеціальному заморожуванню вони збережуть свіжість і м'якість.

У чому секрет ідеальної булки для хот-догу

Смачна, в міру солодка борошняна булочка – половина успіху закладу. Готові булки для хот-догів у фаст-фуді обов'язково потрібно підігріти, перш ніж збирати з ними хот-дог: це можна зробити в мікрохвильовій печі, але ще приємніше злегка обсмажити булку з боків на грилі або на сковороді, трохи змастивши її вершковим маслом.

Готові вироби з борошна пшеничного вищого ґатунку відрізняються пористою структурою, надзвичайною пишністю та білим м'якушем. Саме такими постають після розморожування за кімнатної температури виробу від Містер Гриль. До речі, ця компанія доставляє їх не лише по Києву, а й по Україні в цілому.

Крім традиційних булочок для хот-догів, які потрібно розрізати вздовж навпіл при приготуванні бутерброду з сосискою, існують інші. Зокрема, особливі булочки, серцевина в яких практично відсутня - ще сирий м'якуш з тіста видаляється спеціальним циліндричним пристроєм перед випіканням. Така особливість булочок для хот-догів значно прискорює і без того нескладний процес приготування знаменитого бутерброду.

Переваги оптової закупівлі булочок для хот-догів

Для збереження булочок їх заморожують, у такому вигляді вони можуть бути доставлені у спеціальному автомобілі з температурною установкою, так що їх можна зберігати та використовувати у будь-який момент.

Такі напівфабрикати будуть доречними у ресторанах швидкого харчування та невеликих магазинчиках, що спеціалізуються на фаст-фуді – наприклад, поряд із торговими точками або в інших громадських місцях з високою прохідністю. При цьому дуже важливо вибирати постачальника, який може запропонувати безліч переваг: приємну ціну, відмінну якість нашої продукції, своєчасну доставку, надійне пакування заморожених продуктів та компетентного особистого менеджера.

Надійний постачальник фастфуду - це завжди найпростіший і найдоступніший спосіб закупівлі хлібобулочних виробів оптом для бізнесу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хот-дог булка для хот-догу  
Матеріали по темі