Новини компаній

Громадянство ЄС: відгуки клієнтів International Business

3 December 2021, 15:47

Багато наших співвітчизників прагнуть переїхати до Європи, де високий рівень життя, якісна медицина та розвинена економіка. Підприємцям, наприклад, тут можна розширити бізнес і вийти на світову арену, відкрити рахунки в європейських банках, що надійніше. Жити в зоні Шенгена нелегально заборонено та кримінально карається. Тому мігранти мають оформити необхідні документи та пройти процес легалізації, щоб отримати громадянство країни ЄС. Клієнти компанії International Business отзывы пишуть про те, що найпростіше переїхати за кордон за репатріаційною програмою в Румунії.

Оформление паспорта ЕС с International Business.

Важливо зауважити, що якщо ви стаєте громадянином однієї з країн, що входить до Євросоюзу, можете без обмежень пересуватися і жити у всій Європі. Щоб стати громадянином Німеччини, Італії, Іспанії та інших європейських країн, потрібно бути юридично підкованим. Також процес забирає багато часу та сил. Не всі мають можливість займатися ним самостійно без професійної допомоги.

Що дає європейське громадянство?

Паспорт громадянина європейської держави забезпечує ряд переваг:

  • безвізові поїздки практично по всьому світу;
  • можна навчатися у кращих ВНЗ світу, отримувати якісну та затребувану освіту абсолютно безкоштовно (якщо є необхідний рівень знань);
  • жити та працювати в Шенгенській зоні;
  • бізнес із підтримкою на державному рівні;
  • багато умов та можливостей для реалізації ідеї стартапу;
  • високі соціальні гарантії;
  • безпека (низький рівень злочинності та юридична захищеність);

Хтось заявляє, що у Європі жити дорого. Продукти, послуги ЖКГ, нерухомість, автомобілі – ціни на це просто космічні. Але так кажуть ті, хто порівнює цінники зі своєю зарплатою. Найчастіше навіть люди без освіти та досвіду отримують у Європі вп'ятеро більше: продавці, санітарки, няні. Про вчителів, лікарів, будівельників і говорити годі й говорити. Вони цілком можуть дозволити собі таку вартість життя і не рахувати копійки.

Як і хто отримує громадянство ЄС?

Оформити паспорт в іншій країні непросто, на це має бути причина, наприклад, шлюб із місцевим жителем, політичний притулок, возз'єднання сім'ї. Також доступно пройти процес натуралізації, коли іноземець спочатку оформляє дозвіл на проживання (ВНЖ), щоб жити і працювати всередині держави легально. Потім картка змінюється на ПМП і через кілька років реально отримати паспорт.

Які вимоги висувають влада європейських держав до кандидатів на громадянство?

  • відсутність судимості;
  • благонадійність;
  • заможність;
  • відсутність хронічних захворювань, небезпечних для життя оточуючих;
  • знання мови та закону країни.

Які країни дають можливість у спрощеному режимі отримати новий паспорт? Австрія, Мальта, Болгарія, Румунія, Португалія, Кіпр, Чорногорія.

Переезд в ЕС с International Business.

Отримання громадянства для жителів країн СНД

Зазвичай люди прагнуть отримати громадянство найрозвиненіших країн ЄС. Але це довго, дорого і складно, тому на півдорозі наші земляки відступають від своєї ідеї. А ось якщо стати європейцем, оформивши паспорт Румунії через програму репатріації, то це набагато простіше та швидше.

Програму запустила місцева влада, згідно з нею, якщо вдасться довести приналежність до країни та знайти румунське коріння через предків, можливо отримати паспорт Румунії. Це абсолютно законно та доступно російським, білорусам, українцям та іншим громадянам пострадянських країн. Термін набуття статусу становить до 1,5 років. Громадянство автоматично отримують і неповнолітні діти заявника, причому проживати всередині країни не потрібно. Натомість після румунський паспорт дає право пересуватися та жити у будь-якій державі Європи.

Оформлення паспорту в International Business

Якщо звернутися за професійною допомогою до надійної міграційної компанії, наприклад, International Business, то отримати паспорт можна набагато легше та швидше. Адже фахівці знають про всі можливості та підводні камені, зможуть направити та проконсультувати. International Business має велику клієнтську базу. Співробітники компанії також докладно розповідають, як брати участь у інвестиційних програмах, терміново відкрити візу до ЄС чи США, вести бізнес у Шенгенській зоні. Завдяки їм величезна кількість людей змогли отримати паспорт ЄС та залишилися задоволеними співпрацею, про це свідчать їхні відгуки на майданчику PravdaTut.com. Позитивні відгуки – гарантія продуктивної роботи. Співпрацюючи з International Business, наші співвітчизники реалізували свої мрії, так само можете зробити і ви.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі