Влада

​У Житомирській ОДА ліквідували комунальну установу «Інформаційно-консультативний центр»

4 December 2021, 14:00

Обласна комунальна установа «Інформаційно-консультативний центр» припиняє свою діяльність шляхом ліквідації.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка від 24 листопада 2021, оприлюдненому на офіційному сайті.

«Припинити юридичну особу шляхом ліквідації – обласна комунальна установа «Інформаційно-консультативний центр». Керівнику обласної комунальної установи «Інформаційно-консультативний центр» Бовсунівській Ларисі вжити заходів щодо публікації відповідних повідомлень у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи. Утворити комісію з припинення юридичної особи - обласна комунальна установа «Інформаційно-консультативний центр» шляхом ліквідації та затвердити її склад згідно з додатком», - йдеться у розпорядженні голови ОДА.


Скріншот розпорядження

За даними YouControl, обласна комунальна установа «Інформаційно-консультативний центр» була зареєстрована 03.12.2002. Основний вид діяльності – консультування з питань комерційної діяльності й керування.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2020 депутати облради збиралися розглянути рішення про ліквідацію КП „Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр „Полісся”, на балансі якого знаходиться занедбаний пансіонат на Корбутівці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліквідація КУ інформаціійно-консультаційний центр Бовсунівська  
Матеріали по темі