Суспільство

​У Житомирській області продовжують перевіряти дотримання карантинних обмежень: порушення виявили на 4 ринках, в 7 магазинах і 3 кафе

5 December 2021, 11:04

Під час позапланових перевірок агропродовольчих ринків у Житомирській області на дотримання карантинних обмежень червоної зони виявили порушення на двох ринках Бердичева, а також на ринках в Іршанську та Романові.

Про це 5 грудня повідомила пресслужба Житомирської ОДА.

«Станом на 5 грудня здійснено 18 позапланових перевірок агропродовольчих ринків області. Порушення виявлено на 4 ринках: 2 ринках м.Бердичева – на прилеглих до ринків територій наявна стихійна торгівля, порушується масковий режим, смт Іршанськ та смт Романів – порушення маскового режиму. За результатами перевірок направлено листи з пропозиціями і попередженнями адміністрації ринку щодо усунення виявлених порушень, повідомлено органи влади та правоохоронні органи. За порушення маскового режиму на ринку м.Бердичева складено протокол про адмінправопорушення по ч.2 ст.443 КУпАП», - йдеться у повідомленні.

Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 53 перевірки суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлено на 10 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 6, торгівлі непродовольчими товарами – 1, закладах громадського харчування – 3). За виявлені порушення видано 2 приписи, суб’єктам господарювання направлено 8 листів про усунення виявлених порушень.

Нагадаємо, з 6 грудня 2021 вступає в силу постанова Кабміну щодо внесення змін щодо карантинних обмежень. Відтепер сертифікат про вакцинацію потрібен буде й в жовтій зоні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин коронавірус червона зона порушення обмеження  
Матеріали по темі