Влада

​Президент нагородив Хрестом Івана Мазепи волонтера, голову благодійного фонду з Житомирської області

6 December 2021, 10:48

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами волонтерів, серед яких голова благодійного фонду «Рідне Полісся» Вячеслав Стасюк.

Відповідний указ президента «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня волонтера» №619/2021 від 3 грудня 2021 оприлюднений на офіційному сайті Офісу президента.

«За вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну і гуманістичну діяльність постановляю нагородити відзнакою Президента України – Хрестом Івана Мазепи СТАСЮКА Вячеслава Івановича – волонтера, голову благодійного фонду «Рідне Полісся», Житомирська область», - йдеться в указі президента.

Благодійний фонд «Рідне Полісся» під керівництвом Вячеслава Стасюка був заснований у 2012 році. До 2017 року фонд був зареєстрований за адресою і м. Баранівка, згодом він «переїхав» до Житомира і нині знаходиться за адресою вул. Перемоги, 10.

Нагадаємо, у 2016 році голова благодійного фонду «Рідне Полісся» Вячеслав Стасюк разом з народними депутатами Дмитром Тимчуком та Паавлом Дзюбликом передавали гуманітарну допомогу обласному госпіталю для ветеранів війни в Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волонтер волонтерство нагорода Рідне Полісся благодійний фонд  
Матеріали по темі