Влада

​У Житомирі багатодітний військовий, в якого померла дружила, облаштує житло в комунальному приміщенні: виконком надав дозвіл

8 December 2021, 13:56

Виконком 8 грудня надав дозвіл на виготовлення ПКД нежитлового приміщення для багатодітної родини військового. Раніше в цьому приміщенні був «ВЖРЕП №13». Військовий сам виховує 5 дітей після смерті мами. Сім’я живе на орендованій квартирі.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Це частина адмінбудівлі, де раніше було комунальне підприємство «ВЖРЕП №13», зараз частина здається в оренду управляючій компанії «Полісся», а частину зазначеним проєктом рішення надаємо дозвіл громадянину міста Житомира, він учасник бойових дій, у його родині сталася біда: померла дружина. Сім’я - багатодітна, п’ятеро дітей, наймолодшій дитині - 3 місяці», - каже заступник начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко.

Проєктом рішення передбачено надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації нежитлового приміщення, яке знаходиться в комунальній власності.

«Дозволити комунальному підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Житомирської міської ради виконати замовлення проектно-кошторисної документації та звіту технічного обстеження конструктивних елементів частини нежитлового приміщення житлового будинку № …. по пр….. А……. Т…….. в м. Житомирі. Дозволити П…… Р. М. провести реконструкцію частини нежитлового приміщення, вказаного в пункті 1 цього рішення», - йдеться у проєкті рішення.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звернувся до бізнесу з проханням допомогти родині.

«Це офіцер нашого військового інституту, така трагедія сталася: п’ятеро дітей залишилося без мами. Вони винаймають квартиру, власного житла не мають, тому ми знайшли таку можливість віддати родині це приміщення. Прохання до бізнесу: допомогти родині, долучитися і підтримати нашого захисника», - зазначив Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році військовий в Житомирі переобладнав приміщення, де раніше знаходився ЖЕК, на квартиру для своєї родини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий житло нежитлове приміщення виконком ЖЕК багатодітна родина  
Матеріали по темі