Місто

У Житомирі визначили переможця на тендері з ремонту центральної алеї Польського бульвару: найвигідніша пропозиція – 14,2 млн грн

10 December 2021, 12:11

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради має намір укласти угоду з ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» на ремонт території благоустрою центральної алеї бульвару Польського вартістю 14,2 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 27 жовтня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з ремонту території благоустрою центральної алеї бульвару Польського мають бути виконані до 1 вересня 2022 року.

У технічному завданні вказано, що підрядник має провести демонтажні роботи, улаштувати плитку, звалити з кореня дерева м’яких порід, провести роботи з зовнішнього освітлення, водопостачання, монтажні роботи системи відеонагляду, укладання сходів. Також переможець торгів має озеленити територію та провести благоустрій: встановити велопарковку, урни, лавки, висадити кущі, дерева та інше.

Очікувана вартість закупівлі становила 14,4 млн грн. Участь у тендері взяло три фірми: ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» з пропозицією у 14,19 млн грн, ТОВ «АртХаус» з пропозицією у 14,24 млн грн та ТОВ «Тетерів-Будпроект» з пропозицією у 14,28 млн грн.

Тендерний комітет знайшов невідповідності у пропозиції ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», однак дозволив їх усунути упродовж 24 годин.

6 грудня управління капітального будівництва Житомирської міської ради опублікувало намір укласти угоду з переможцем торгів – ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит».

Дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» зареєстроване в 1996 році в Житомирі, спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель, статутний капітал – 100 тис. грн. Кінцевими бенефіціарними власниками компанії є Жанна Розенблат – дружина екснардепа від Житомира Борислава Розенблата та його рідна сестра Олена Розенблат, яка була депутатом обласної ради від Блоку Петра Порошенка, а з листопада 2020 року є депутатом Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина».

Зазначимо, що за виконання проєктних робіт з ремонту території благоустрою центральної алеї бульвару Польського в Житомирі УКБ заплатило ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» 448,2 тис. грн.

Фото ескізного проєкту реконструкції Польського бульвару у червні 2021 публікував депутат Житомирської облради Валерій Онопрієнко в групі мікрорайону Малікова

Нагадаємо, 27 жовтня управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на ремонт території благоустрою центральної алеї бульвару Польського в Житомирі, з очікуваною вартістю - 14,4 млн грн.

28 квітня 2021 на сайті Житомирської міської ради оприлюднили проєкт рішення про перерозподіл видатків: на капітальний ремонт з організації благоустрою території бульвару Польського мали спрямувати майже 1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2019 року управління капітального будівництва визначило переможця тендеру на капітальний ремонт з організацією благоустрою території бульвару Польського в Житомирі: перемогло ТОВ «Перспектива Місто Буд» з пропозицією 4 млн 353 тис. 284 грн. За ці гроші планували: видалити дерева, замінити освітлення, прокласти зовнішній водопровід, облаштувати сходи, нове дорожнє покриття, встановити 20 лавок, урни для сміття, стіл для надвірного тенісу, 2 столи для шахів, 8 велопарковок, зробити тіньовий навіс. Також передбачалося облаштування газонів та висадка понад 300 кущів та квітів.

Депутатом Житомирської міської ради від мікрорайону Маликова, де знаходиться бульвар Польський, вже вдруге стала Тетяна Онопрієнко: в 2015 році вона обиралася від ВО «Батьківщина», в 2020 році – від партії «Пропозиція». Її чоловік - Валерій Онопрієнко був депутатом Житомирської міської ради у 2010-2015 рр., обирався від Партії регіонів, а в 2020 році обраний депутатом обласної ради від партії «Пропозиція».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Польський бульвар реконструкція тендер закупівля Фаворит ОПТ  
Матеріали по темі