Влада

Мер Сергій Сухомлин озвучив свою мету: Хочу, щоб Житомир був першим, і неважливо в чому

29 December 2021, 13:14

Мер Сергій Сухомлин озвучив свою мету: «Хочу, щоб Житомир був першим».

Про це він сказав 29 грудня під час пресконференції про підсумки 2021 року.

«Найбільша мета міського голови – я хочу, щоб Житомир був першим. Не важливо в чому, але щоб Житомир був першим. Першими ми перейшли на світлодіодне освітлення, перші побудували сучасну ТЕЦ, першими відійти від використання газу, замінивши його ось такими ТЕЦ, першими побудувати сучасне підприємство водоканал, зробити сучасний аеропорт. Також запустити все ж залізничне сполучення з іншими містами, проєкт цей вже йде. Крім того, до кінця року ми отримаємо експертизу по нашому київському шляхопроводу (Київський міст – ред.), передаємо Укравтодору на реалізацію. Тобто для мене дуже важливо, щоб Житомир був першим», - сказав Сергій Сухомлин.

Мер також пригадав цьогорічні «культурні події», якими може пишатися місто.

«Можна пригадати Korolev Avia Fest, який за два дні зібрав 100 тисяч людей. Такий фестиваль точно один з найпотужніших в Україні. Ми першими підписали з Українським домом договір про співпрацю. І в багатьох моментах ми йдемо першими, або одними з перших. Тому для мене дуже важливо, щоб місто Житомир було першим, і це класно», - ще раз наголосив Сухомлин.

Пряму трансляцію пресконференції мера Житомира дивіться тут

Нагадаємо, під час звіту за 2021 рік мер пояснив, чому не звільнив директора КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна, та похвалився кількістю обстежень на новому ангіографі в лікарні №2.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року Сергій Сухомлин, який балотувався від партії «Пропозиція», переміг у першому турі та залишився мером Житомира на другий термін: за нього проголосували 29 тис. 185 виборців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин мер  
Матеріали по темі