Місто

​За обслуговування футбольного поля та прилеглої території стадіону «Полісся» у Житомирі готові заплатити 1 млн грн

31 January 2022, 13:30

Житомирська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради оголосила тендер на послуги з обслуговування футбольного поля та прилеглих територій стадіону «Полісся». Очікувана вартість закупівлі - 1 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 28 січня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, переможець торгів має до кінця поточного року надати послуги з обслуговування футбольного поля та прилеглих територій стадіону на 106 сотках, з них футбольного поля 78 соток та прилеглих територій 28 соток. Зокрема підрядник має надати такі послуги: вичісування газону механізованим способом, піскування за допомогою топдресера, внесення добрив, запуск системи поливу та інше. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Тендерні пропозиції замовник приймає до 14 лютого, аукціон запланований на 15 лютого 2022 року.

Нагадаємо, у квітні 2021 року Житомирська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради уклала угоду з ТОВ «Грассер» на обслуговування футбольного поля та прилеглої території центрального стадіону Житомира. Вартість угоди склала 600 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Полісся стадіон обслуговування  
Матеріали по темі