Здоров'я

​Спостереження вагітності у клініці IVMED - доручіть найдорожче професіоналам

31 January 2022, 16:30

Вагітність - дуже відповідальний період у житті кожної жінки, адже тепер вона має дбати не лише про власне здоров'я, але й про здоров'я малюка.

Слід зауважити, що навіть у однієї жінки кожна наступна вагітність протікає по-різному. Щоби уникнути зайвих клопотів та хвилювань і просто насолоджуватись процесом виношування нового життя, спостереження за вагітністю слід доручити професіоналам.

Програма ведення вагітності “Малюк і мама” у клініці сучасних репродуктивних технологій IVMED (Айвімед) передбачає всі обов'язкові консультації лікарів, дослідження, тести та аналізи, медичний контроль за станом пацієнтки впродовж усього періоду з відображенням інформації у медичній документації.

“Ми обслуговуємо вагітних незалежно від місця проживання, громадянства та прописки. Стаючи на облік в нашу клініку, пацієнтка також отримає всі необхідні документи, передбачені законодавством України. Лікар складає індивідуальний план для постановки на облік. Пацієнтці видається «обмінна карта» і «індивідуальна карта вагітної і породіллі». При оформленні відпустки відкривається листок непрацездатності у встановленому порядку. Програма розроблена відповідно до стандартів провідних медичних установ світу і відповідає наказам МОЗ України”, - розповідає лікар акушер-гінеколог клініки Вадим Силаєв.

За його словами, спостереження вагітності – один із пріоритетних напрямків роботи клініки IVMED (Айвімед).

“Особливу увагу ми приділяємо нетиповим вагітностям, у нас часто спостерігаються вагітні підвищеного ризику: після допоміжних репродуктивних технологій, з різними ускладненнями, антифосфоліпідним синдромом, багатоплідними вагітностями. Ми дійсно можемо похвалитися найбільш сучасним діагностичним обладнанням у Житомирі, яке дозволяє виявити патології на ранніх етапах”, - додає лікар.

У клініці працюють досвідчені акушери-гінекологи Анастасія Нікітіна та Вадим Силаєв. Щоби записатися на консультацію, телефонуйте за номером: 098 107 06 07 або відвідайте сайт https://ivmed.clinic/.

Нагадаємо, у Житомирі запрацював унікальний УЗД апарат Voluson Swift від GE Healthcare. З його допомогою батьки можуть роздивитися риси обличчя майбутнього малюка вже з 12-го тижня вагітності.

https://lh6.googleusercontent.com/UKxd1DFgRtd_3u2Z_EjzoDz1odd0k_7o_07hULoVZmpb68Esm-lht_4pER9PSEf3rOs_LeVhAheYxT8B4u4AOmOkfr2P6XL5rzbcQW2YyH49psAP6PUGo6EVtJiEkeHJGXCHJ_dd

Більше інформації шукайте на сторінці @ivmed.clinic або на нашому сайті!

Клініка АЙВІМЕД знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: IVMED (Айвімед) 
Матеріали по темі