Політика

В Житомирській міській раді призупинили діяльність всіх фракцій на час воєнного стану

24 February 2022, 08:49

В Житомирській міській раді призупинили діяльність всіх партійних фракції.

Пропозицію на позачерговій сесії 24 лютого озвучив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«В мене є пропозиція – внести зміни в Регламент і до нашої перемоги припинити діяльність фракцій у міській раді. Це покаже, що в нас ніякої політики в міській раді немає в такий час, у нас є одна фракція – «Місто Житомир», - сказав Сергій Сухомлин.

Деякі депутати пропонували зробити перерву і провести засідання фракцій, але потім вирішили не затягувати.

«Призупинити діяльність фракція в міській раді до завершення воєнного стану в Україні», - зачитав пропозицію мер Сергій Сухомлин.

32 депутати підтримали це – рішення прийняте. Зазначимо, що в Житомирській міській раді восьмого скликання на початку каденції було п’ять депутатських фракцій: «Пропозиція», «Слуга народу», «Європейська Солідарність», «Опозиційна платформа – За життя», «Сила і Честь», а у вересні 2021 року утворили ще фракцію ВО «Батьківщина».

Після завершення сесії депутати різних фракцій записали звернення до житомирян:

Нагадаємо, вранці 24 лютого мер Житомира зібрав позачергову сесію міської ради та повідомив на початку засідання про одного загиблого від обстрілів.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. Зокрема, обстріляли аеродром в селищі Озерному поблизу Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада фракція депутат  
Матеріали по темі