Події

Під час захисту України від російських окупантів загинув викладач Житомирського військового інституту

26 February 2022, 15:09

Захищаючи Україну від рук російських окупантів, загинув викладач Житомирського військового інституту підполковник Олексій Коваленко.

Про це 26 лютого повідомив Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова на своїй Facebook-сторінці.

«З глибоким сумом повідомляємо, що захищаючи Україну від рук російських окупантів, загинув старший викладач однієї з кафедр Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова підполковник Коваленко Олексій Володимирович 1976-го року народження», – йдеться у дописі.

Зазначається, що без чоловіка і батька залишилася родина: дружина і двоє дітей.

«Олексій Володимирович був зразковим офіцером і прикладом кожному з нас. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Весь особовий склад вічно пам’ятатиме бойового побратима. Ми ніколи не пробачимо його смерть путінським вбивцям», – наголошують у військовому інституті

Нагадаємо, станом на 26 лютого від рук російських загарбників загинули 198 українців, із них 3 дитини. Поранення отримали 1115 людей, із яких 33 – неповнолітні.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 26 лютого 2022 читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий інститут війна загибель викладач  
Матеріали по темі