Економіка

«Житомиргаз Збут» не буде відключати споживачів за борги та готовий надати канікули по сплаті за спожитий газ

2 March 2022, 15:25

«Житомиргаз Збут» продовжує стабільне постачання газу всім клієнтам, крім того, для тих, хто не в змозі сплатити за використаний газ, компанія готова надати канікули по сплаті.

Про це компанія повідомила у листі, що 2 березня надійшов на електронну пошту Житомир.info

Так, зазначається, що, не зважаючи на російську агресію, ТОВ «Житрмиргаз Збут» працює над забезпеченням стабільного газопостачання у домівки українців. «Житомиргаз Збут» не буде відключати побутових клієнтів за борги та готовий надати канікули по сплаті за спожитий газ.

«Ми продовжуємо постачати газ за встановленими до 01 травня 2022 року тарифами «Твій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж» за ціною 7,99 гривень за кубічний метр. Наразі ми не відключаємо наших клієнтів за борги й готові надати канікули по сплаті за спожитий газ», — йдеться у повідомленні.

Для юридичних осіб «Житомиргаз Збут» пропонує ресурс з нульовою націнкою, виключно за ціною його закупівлі.

«Наразі ми не відключаємо непобутових клієнтів ані за борги, ані за небаланси. Головне – це зберегти стабільну роботу підприємств, особливо тих, які мають відношення до критичної інфраструктури. Ми кожного дня працюємо над тим, аби країна максимально, наскільки це можливо, була забезпечена газом та електроенергією», — кажуть у компанії.

Нагадаємо, 1 березня пресслужба Житомирської міської ради повідомила, що комунальні служби міста приймають показники і за борги відключати послуги не будуть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Житомиргаз Збут споживач клієнт борг  
Матеріали по темі