Події

Ворог обстріляв центри міст Коростень і Малин, а в Овручі вдарив по житловому кварталу

7 March 2022, 09:52

Увечері 6 березня у результаті бомбардувань зазнали руйнувань міста Коростень, Малин та Овруч. Станом на 8 ранку в поліції є інформація про 1 загиблого та 4 травмованих. Поліцейські продовжують з’ясування обставин і фіксацію наслідків воєнних злочинів.

Про це вранці 7 березня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Після 20 години до поліції почали надходити повідомлення про нанесення авіаударів по містах Житомирщини. Так, у м. Овручі, за наявною інформацією, руйнувань зазнав житловий мікрорайон міста. Практично знищено до 10 приватних будинків, пошкоджено один багатоквартирний та одну адміністративну будівлю. Тривають роботи із розбирання завалу підвального приміщення однієї з осель, де можуть знаходитись люди. Відомо, що медична допомога надавалась двом травмованим без госпіталізації», – інформують у поліції.

У м. Малині авіаудар прийшовся на центральну площу міста. Пошкоджено адміністративні будівлі, Свято-Покровську церкву, знищено транспортні засоби, у довколишніх приміщеннях пошкоджені вікна та двері, посічені стіни. До поліції надійшла інформація про 1 загиблого, 1974 року народження, та 2 травмованих, яких доставляли до лікарні.

У Коростені ракетний обстріл було здійснено по центральній частині: історичному серцю древнього міста, популярного і знаного багатьма як місце проведення всеукраїнського фестивалю дерунів. Зруйновано адміністративні будівлі, пошкоджено вікна та стіни у довколишніх оселях.

В усіх містах на місцях подій працюють поліцейські, які допомагають місцевим жителям, а також документують наслідки авіабомбардувань. Всі матеріали долучатимуться до відповідних кримінальних проваджень, розпочатих за фактами воєнних злочинів.

Нагадаємо, ввечері 6 березня ворог здійснив авіаудари по містах на півночі Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 5 на 6 березня ворог здійснив кілька авіаударів по житлових забудовах у містах Коростені та Овручі, в результаті обстрілів зруйновано кілька десятків приватних будинків. За першочерговою інформацією, було відомо загалом про орієнтовно 30 будинків – приблизно 15 в Овручі і стільки ж у Коростені. Зазначимо також, що серед цивільного населення є жертви і потерпілі. Так, удень 6 березня начальник Коростенської військової адміністрації Юрій Тарасюк розповів, що загинула одна людина, ще 5 дорослих та 1 дитина травмовані (відео тут). Відео та фото наслідків авіаудару по житловому сектору у Коростені та Овручі – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл Коростень Овруч Малин війна авіаудар  
Матеріали по темі