Місто

Житомир отримав гуманітарну допомогу з Польщі та Німеччини

8 March 2022, 19:40

До Житомира 8 березня прибула чергова гуманітарна допомога з Польщі та Німеччини.

Про це повідомив мер Сергій Сухомлин на своїй сторінці у Facebook.

«Польща та Німеччина продовжують підтримувати Житомир! Сьогодні зустрічали чергову гуманітарну допомогу з польських міст Равич та Битом! Дякуємо за ліки та продукти в такий складний час! Особлива подяка пані Вікторії Ємець, яка безперервно з нами комунікувала! Німеччина також з нами! Щиро дякуємо за надану допомогу місту Альтенбург. Окрема подяка: Lechzer Valeri, Firma Barbara&Sebastjan Wolf, Anselm Stadler. Друзі, ваша увага та підтримка важливі для та України в цей нелегкий час! До зустрічі в мирному та світлому Житомирі», – написав Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, 8 березня Житомир отримав гуманітарну допомогу з Данії, від громадян та дитячого магазину. 2 березня міська рада інформувала, що Житомир отримав гуманітарну допомогу від польського міста-побратима Плоцька. 4 березня Житомир отримав допомогу від австрійських друзів.

Як повідомляв Житомир.info, бренд «Kachorovska atelier» разом з іншими житомирськими виробниками безоплатно шиє берці для наших хлопців та дівчат з територіальної оборони. Також житомирські волонтери збирають медикаменти для лікарень, тероборони та ЗСУ та цілодобово приймають і розподіляють гуманітарну допомогу, формуючи набори для військових та переселенців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гуманітарна допомога Польща Німеччина Сухомлин війна  
Матеріали по темі