Місто

​Життя продовжується: у Житомирській міськраді військовий одружився зі своєю коханою

26 March 2022, 16:42

Незважаючи на війну, закохані українці продовжують створювати нові сім’ї. Так, у Житомирській міській раді 26 березня одружилися Петро та Тетяна. Пара планувала весілля на цю дату ще до повномасштабного вторгнення росії на територію України. Зараз Петро захищає нашу Батьківщину від ворога, але весільну церемонію вирішили не переносити.

Пара ділиться власною історією кохання.

«Ми познайомились в Києві на концерті однієї з наших відомих українських метал-груп «Space of Variations». Дімон, привіт, якщо ти побачиш цей репортаж, я твій фанат, до речі. Відповідно я тоді пішов, залишив їй просто свою футболку, вона тоді мене не знала. Нас познайомила моя подруга, з якою ми тоді пішли на концерті, з товаришами, з друзями. Після цього ми поїхали на фестиваль «Файне місто». «Файне місто», привіт, всім фестивальникам. Ну і відповідно вже почали спілкуватися і почали жити разом. Вже більше двох років проживаємо разом, планували весілля ще до війни, на 26-те число. Війна війною, а жити треба продовжувати і саме цікаво, що на даний момент, можливо, ці події вони спонукають триматися сім’ям набагато ближче, підтримувати один одного», - розповідає наречений Петро.


«Дуже хвилююсь, але я вірю у нього, він сильний, хоробрий, розумний. Вони рухають нашу країну, такі чоловіки, а ми - в тилу, їх прикриваємо, тому все буде добре!», - додає наречена Тетяна.

Пару вітав і Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

На скромну церемонію одруження прийшли найрідніші - батьки молодят.

«Життю продовжуватися ніщо не завадить - ні війна, ні розруха! Ми все відбудуємо, війну виграємо», - переконаний батько нареченого Сергій.

«У мене була доця, а зараз дружина бійця, який охороняє нашу країну і нас. Ми дуже щасливі і хвилюємося за них. Життя продовжується, ми чекаємо, що буде поповнення і наша Україна буде збільшуватися на зло ворогам. Слава Україні!», - каже мама нареченої Людмила.

Історія Андрія та Аліни, які незважаючи на війну і надскладну ситуацію в країні, вирішили не відкладати реєстрацію шлюбу та побралися 9 березня, як і планували.

Нагадаємо, станом на 11 березня від початку війни і до 11 березня в Житомирській області було зареєстровано 130 шлюбів та народження 100 немовлят.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до постанови КМУ від 7 березня 2022 року №213 – «Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану», нині діє спрощена процедура укладення шлюбів із військовослужбовцями. Присутність нареченої чи нареченого – не обов’язкова за наявності заяви, засвідченої керівником військовослужбовця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: весілля міська рада війна  
Матеріали по темі