Влада

У вечірньому зверненні мер заспокоїв житомирян, які чули вибухи, та анонсував початок ремонту доріг

31 March 2022, 21:50

У вечірньому зверненні 31 березня міський голова Сергій Сухомлин заспокоїв житомирян, які чули вибухи.

«Те, що багато житомирян чують і чули пів години тому, приблизно 40 хвилин тому, вибухи, стрілянину. Але я хочу всіх заспокоїти: те, що бухає, це так потрібно, щоб воно бухало. Від цього бухання ми будемо спати спокійніше», – запевнив Сухомлин.

Далі міський голова подякував житомирянам, які сьогодні вийшли наводити лад у сквері біля фонтану «Космонавт» і на території біля кінотеатру «Космос». Також Сухомлин анонсував початок ремонтних робіт на дорогах міста.

«Ми вже сьогодні почали шукати всіх цих підрядників, які повинні вже почати будувати дороги – Київську, інші дороги. Бо я житомирян знаю: після того, як закінчиться війна, через тиждень почнуть ставити запитання, чому в нас дороги такі. Тому ми вже почали сьогодні шукати, будемо видзвонювати і потихеньку намагатися робити ті роботи, які потрібно», – зазначив мер.


Міський голова згадав про «Акт приймання та передачі охорони Чорнобильської атомної електростанції», який склали та підписали російські окупанти.

«Сьогодні була непогана новина з приводу того, що росіяни підписали акт передачі Чорнобильської АЕС українській зміні. І це дає шанс, надію на те, що вони все ж збираються потихеньку вийти з Чорнобильської зони. Дай Бог, щоб так було. Подивимось», – сказав Сухомлин.

Міський голова також прокоментував так звану зраду від перемовин, яку розганяють російські ЗМІ, зокрема пропагандист Володимир Соловйов.

«В російських мережах ми бачимо із засобів масової інформації, від Соловйова й інших їх… (не буду тут сваритися). Вони розганяють зраду з приводу перемовин у Туреччині. Ну, подивимось. Головне, що скажуть наші хлопці на фронті, і вони будуть вирішувати, як ми закінчимо цю війну», – сказав Сухомлин.

Мер також розповів, що найближчими днями з Житомира вирушать автобуси, які повезуть маленьких містян з їх родинами у Голландію та Австрію.

Нагадаємо, у вечірньому зверненні 30 березня мер Житомира Сергій Сухомлин говорив про перспективи завершення війни, прибирання скверу та кінець опалювального сезону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Сухомлин війна відеозвернення звернення війна  
Матеріали по темі