Місто

​Житомирські комунальники втретє спробують закупити пів сотні індивідуальних контейнерів для сміття

22 April 2022, 17:00

Комунальне підприємство “Автотранспортне підприємство 0628” Житомирської міської ради оголосило тендер на закупівлю 500 контейнерів для збирання твердих побутових відходів.

Очікувана вартість закупівлі - 275 тис. грн, тобто за один контейнер комунальники готові заплатити 550 грн.

Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 22 квітня на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації зазначено наступні технічні вимоги: контейнери мають бути пластикові, місткістю об’ємом 120-160 літрів; допускається поставка контейнерів, які були у вжитку, за умови відсутності недоліків; кришка контейнерів має бути відкидна плоска; контейнери мають мати два колеса з можливістю розвороту на одному місці; вантажопідйомність від 48 кг.

.

Також зазначається, що 250 контейнерів підрядник має поставити упродовж 5 днів з моменту підписання договору, інші 250 контейнерів протягом 2022 року, партіями відповідно до потреб замовника.

Пропозиції замовник приймає до 9 травня, аукціон запланований на 10 травня 2022 року.

Зазначимо, це вже третя спроба провести тендер на закупівлю контейнерів для збирання твердих відходів. Перший тендер, оголошений 14 січня 2022 року не відбувся через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій, тоді очікувана вартість закупівлі становила 250 тис. грн. Другий тендер, оголошений 31 січня, відмінили через відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів. Очікувана вартість закупівлі становила 275 тис. грн.

Нагадаємо, 14 квітня КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради оголосило два тендери на придбання сміттєвозу із заднім завантаженням та самоскиду. Загальна очікувана вартість закупівель склала 2,3 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня 2022 року КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради уклало угоду з ФОП Злобинцем Миколою на прибирання і вивезення негабаритного та будівельного сміття на умовах субпідряду. Вартість укладеної угоди склала 1 млн 698 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КАТП контейнер сміття  
Матеріали по темі