Місто

Зекономив – значить заробив: житомиряни мають можливість заощадити на поїздках до Києва

24 June 2022, 13:09

Житомиряни, як і жителі всіх інших українських міст і сіл, поступово пристосовуються до нової реальності: повернулися до роботи, знову їздять у гості до рідних та друзів, планують подорожі у відносно безпечні куточки країни.

Як і раніше, одним із найактивніших лишається напрямок «Житомир – Київ». Поїздка до столиці автобусом є оптимальним варіантом, адже це швидко і комфортно. А якщо розпочати подорож з автостанції на «Житньому ринку», можна ще й зекономити. Адже квиток звідти до Києва нині коштує 200 грн.

Окрім того, перевізник запустив акцію, яка дозволить заощаджувати ще більше: кожна 10-та поїздка – безкоштовна.

Важливо й те, що на маршруті збільшилась кількість транспортних засобів, а отже відправлення стали частішими. Також продовжено і час роботи автобусів: останній відправлятиметься з автостанції о 19:00 год. Усі автобуси прямують до головної транспортної розв’язки країни – до столичного залізничного вокзалу.

Отже, поїздки до Києва з «Житнього ринку» це:

• щоденні регулярні автобусні рейси;

• комфортні автобуси;

• офіційний і відповідальний перевізник;

• можливість забронювати квиток;

• економія: нижча ціна квитка й акційні пропозиції.

Забронювати квиток або отримати більше інформації щодо часу відправлення, вартості проїзду й акційної пропозиції за маршрутом Житомир – Київ (залізничний вокзал) можна у диспетчера за номером телефону 068-277-57-75.

Нагадаємо, з 10 квітня 2022 року відновився рух автобусів Житомир-Київ, що прямують від автостанції «Житній ринок» до залізничного вокзалу столиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомир-Київ маршрутка автобус проїзд квиток бронювання залізничний вокзал  
Матеріали по темі