Події

​Інформація від мера: По Житомиру нічого не «прилетіло», удари були навколо міста

25 June 2022, 08:45

З четвертої ранку 25 червня в соціальних мережах житомиряни повідомляли, що чули гучні вибухи в різних районах міста. Мер Житомира Сергій Сухомлин зазначив, що росія завдала ракетних ударів по околицях Житомира, а по місту «прильотів» не було.

Про це Сергій Сухомлин розповів в прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook.

«Давно ми з вами не спілкувалися в прямому ефірі, спершу була втома, таке вигорання, після цього скажу, може в мене була домовленість з російським генштабом, що я не виходжу в ефір і вони не бомблять наше місто. Сьогодні зранку ми всі прокинулись від гучних вибухів. Слава Богу по Житомиру нічого не «прилетіло», були обстріляні військові обєкти навколо Житомира, з літаків були запущені ракети, вони зайшли з Білорусі і сумарно було запущено 24 ракети по військовим частинам і по обєктам навколо Житомира. Я не можу коментувати, де, як, чи є жертви, це справа нраших військових, нашої військової адміністрації. У Житомирі все спокійно…», - зазначив Сухомлин.


Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, через годину після цього Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні». Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Сухомлин ракета війна росія обстріл  
Матеріали по темі