Фоторепортаж

У Житомирі вранці 27 червня вже піймали порушників нової схеми руху на Театральній. Фоторепортаж

27 June 2022, 13:39

У Житомирі завершили поточний ремонт Театральної та нанесли нову розмітку. Відсьогодні, 27 червня, діє нова схема організації руху громадського транспорту.

По вулиці Театральній, від майдану Перемоги до Великої Бердичівської і у зворотному напрямку, нанесли смуги руху для громадського транспорту. Цими смугами дозволено також рух велосипедистів. На дорозі із такими смугами забороняється рух і зупинка інших транспортних засобів (крім таксі та велосипедистів).

Станом на ранок 27 червня охочих запаркувати свою автівку на смузі руху громадського транспорту не багато - тут працюють і патрульна поліція, і інспектори з паркування. До 11-ї ранку інспектори з паркування вже встигли виписати 4 штрафи, ще 2 - патрульні поліцейські.

Порушники, помітивши камеру чи правоохоронців, намагаються відразу поїхати. Про штрафи не сперечаються.

Зазначимо, що відповідно до п. 17.1 Правил дорожнього руху України, на дорозі із смугою для маршрутних транспортних засобів, позначеній дорожнім знаком 5.8 5.8 «Дорога із смугою для руху маршрутних транспортних засобів» або 5.11 «Смуга для руху маршрутних транспортних засобів» забороняються рух і зупинка інших транспортних засобів (крім таксі та велосипедистів) на цій смузі. Відповідно до ч. 3 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП передбачено штраф у розмірі 680 гривень.

Нагадаємо, 21 червня міська рада інформувала, що цього тижня по вулиці Театральній, на ділянці від Великої Бердичівської до майдану Перемоги, наноситимуть нову розмітку. 24 червня міська влада попередила, що з понеділка, 27 червня, діятиме нова схема організації дорожнього руху на Театральній, а патрульні нагадали про штрафи за порушення ПДР.

Як повідомляв Житомир.info, в останні дні травня 2022 року в Житомирі розпочали ремонтувати вулицю Театральну на ділянці від вулиці Мала Бердичівська до майдану Перемоги, поточний ремонт виконувало КП «УАШ».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка Театральна велодоріжка смуга ремонт дорога патрульні штраф паркування  
Матеріали по темі