Місто

У департаменті соцполітики пояснили, чому житомиряни-пільговики із затримкою отримають виплати за червень і липень

7 July 2022, 12:12

Виплати житомирянам-пільговикам за червень-липень здійснюватимуться у серпні. Це пов’язано з процедурою повернення функцій нарахувань.

Про це 6 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради, цитуючи керівника департаменту соціальної політики.

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення їх здійснювало Міністерство соціальної політики через інформаційно-обчислювальний центр. На сьогодні опцію нарахувань повернено департаменту соціальної політики міської ради.

Наразі проводиться звірка баз.

«Ми зараз проводимо звірку і відпрацювання баз, тому що за цей час є люди, які померли, переїхали з міста Житомира. Тому звіряються наявні бази осіб, які користуються пільгами і проводяться нарахування за червень і липень. Тобто нарахування за червень-липень наші пільговики в монетизованій і немотизованій формі отримають в серпні цього року. В спокійному режимі ми все зробимо, відпрацюємо жодна пільга не загубиться і жодного пільговика не буде такого, якого ми не врахуємо», – зазначила директорка департаменту соцполітики Вікторія Краснопір.

Для отримання більш детальної інформації можна звертатися за телефоном «гарячої лінії»:
для пільговиків Богунського району: 098 886 0647;
для пільговиків Корольовського району: 48 48 17.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 жовтня 2019 року в Україні розпочалася монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг, у Житомирі право на пільгу на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі на той час мали близько 23 тисяч осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пільга пільговик виплата департамент соцполітики Краснопір  
Матеріали по темі