Економіка

«Житомиргаз Збут» пояснив, як споживачам повернути переплату чи помилково сплачені гроші

13 July 2022, 12:38

11 липня постачальник газу ТОВ «Житомиргаз Збут» пояснив, як повернути переплату по особовому рахунку.

«У зв’язку із переведенням з 1 травня побутових споживачів ТОВ «Житомиргаз Збут» до «постачальника останньої надії», наразі чимало клієнтів звертаються з приводу повернення переплати по особовому рахунку або повернення помилково сплачених коштів», – йдеться у повідомленні.

У ТОВ «Житомиргаз Збут» пояснюють: якщо по особовому рахунку обліковується переплата або кошти були помилково сплачені на рахунок вказаного постачальника, необхідно надіслати до компанії письмову заяву на повернення цих коштів. До заяви необхідно додати:

• копію паспорту (1-6 сторінки),
• ідентифікаційного коду,
• квитанції про помилкову оплату,
• довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку).

Підписану заяву та документи можна направити на поштову адресу: м. Житомир, Перемоги майдан, 10, 10003. Наголошується, що на копіях документів має бути зроблений напис «Згідно з оригіналом», а також підпис, ПІБ власника документа і дата.

Також підписану заяву та документи можна направити на електронну скриньку contact@ztgaszbut.com.ua. Зазначається, що у цьому разі заява та копії документів, що додаються, повинні бути скріплені/завірені за допомогою електронного підпису.

Нагадаємо, 6 липня департамент соціальної політики Житомирської міської ради інформував, що попри зміну постачальника газу житомирянам не потрібно переоформлювати субсидії: перерахунок буде проведено автоматично, без звернення громадян.

Як повідомляв Житомир.info, станом на кінець червня 2022 року 360 тисяч домогосподарств Житомирщини перевели до газопостачальної компанії «Нафтогаз України», до травня за газ люди платили компанії «Житомиргаз Збут».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Нафтогаз Житомиргаз газопостачання Житомиргаз Збут  
Матеріали по темі