Події

На Київській у Житомирі затримали чоловіка за грабіж під час комендантської години: вдарив перехожого, забрав гроші й телефон

16 August 2022, 17:15

У Житомирі на вулиці Київській 14 серпня, близько 2-ї години ночі чоловік напав на перехожого, вдарив його та забрав телефон із грішми.

Про це 16 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«14 серпня, близько 2-ї години ночі, охоронці порядку отримали повідомлення про грабіж на вулиці Київській. Зі слів заявника, його вдарив та повалив на землю невідомий чоловік, забрав з кишені телефон, грошові кошти та зникли у невідомому напрямку», - йдеться у повідомленні.

Потерпілий надав опис нападника. Патрульні одразу розпочали обстеження територій. Згодом поблизу автовокзалу охоронці порядку виявили та затримали особу, яка підпадала під орієнтування.

Усіх учасників події поліцейські доставили до Житомирського районного управління поліції для з'ясування обставин справи.

Нагадаємо, 2 серпня пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила, що в Житомирі група молодиків пограбувала жінку – відібрала гаманець з грошима та картками. ТОРівці розшукали та затримали правопорушників.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2022 року в під’їзді одного з житомирських будинків пограбували жінку: незнайомець вихопив мобільний телефон. Правоохоронці встановили та затримали причетного до пограбування. Ним виявився 24-річний житомирянин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Грабіж пограбування вулиця Київська поліція комендантська година 
Матеріали по темі