Суспільство

Механізована бригада з Житомирської області показала розтрощену ворожу техніку на Ізюмському напрямку

16 September 2022, 11:00

Коли вся бригада працює як злагоджений механізм – отримуємо приголомшливий результат.

Про це йдеться в оприлюдненому ввечері 14 вересня фотозвіті 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

«За короткий проміжок часу підрозділами бригади, на Ізюмському напрямку, противнику було завдано значних втрат серед особового складу й техніки, одночасно знищено вогневі позиції окупанта. Це значно підірвало його бойову міць та деморалізовано особовий склад, що дозволило підрозділам 30 ОМБр легко просунутися вперед для звільнення тимчасово окупованих територій», - зазначається у дописі.

Нагадаємо, 5 вересня 30-а бригада показала, як після вдалого влучання по місцю базування ворогів вцілілі окупанти втікали на велосипедах.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2022 року 30-а окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького указом президента Володимира Зеленського отримала почесну відзнаку «За мужність та відвагу». 23 липня пресслужба 30-ї бригади інформувала, що бійці названої новоград-волинської бригади отримали державні нагороди, які вручив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 30 бригада наступ війна 
Матеріали по темі