Місто

У Житомирській громаді за 900 тисяч розроблять проєктну документацію з будівництва модульного містечка для переселенців

22 September 2022, 12:39

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 9 вересня уклало угоду з ТОВ “Архбуддизайн Сервіс” на виконання проєктних робіт з будівництва інженерних мереж та території благоустрою на території Житомирської міської територіальної громади з метою функціонування модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб. Вартість укладеної угоди склала 891 тис. грн.

Про це йдеться у «Прозорро».

Термін дії договору до 31 грудня 2022 року, до цього часу ТОВ “Архбуддизайн Сервіс” має розробити проєктну документацію.

Модульне містечко буде розміщуватися у селі Вереси.

Перелік робіт, що виконуються: схема розміщення тимчасових споруд для життєзабезпечення населення, опалення та вентиляція, архітектурні рішення, генеральний план, конструктивні рішення, електропостачання, зовнішнє водопостачання та каналізація, проєкт організації будівництва, електротехнічні рішення, внутрішні мережі водопроводу та каналізації, кошторисна частина, пояснювальна записка.

Скріншот з Прозорро

ТОВ “Архбуддизайн Сервіс” засноване в 2020 році у Житомирі. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері архітектури. Власником і директором фірми є Микола Кашич. До лютого 2021 року власницею фірми була Ольга Бронштейн - головний архітектор Житомира.

Нагадаємо, 15 липня мер Житомира вперше розповів про пропозицію від Товариства Червоного Хреста розмістити будиночки для біженців в Житомирській громаді. Обіцяні будинки від ТЧХУ матимуть площу 45 кв. м і розраховані на одну родину, вони будуть з меблями, кухнею і всім необхідним для життя. 25 серпня Житомирська обласна військова адміністрація разом з Житомирською міською радою підписали з Товариством Червоного Хреста України меморандум про партнерство та співпрацю, в якому йдеться про встановлення 40 каркасних будинків в Житомирі, які зможуть забезпечити житлом понад 200 переселенців зі Сходу та Півдня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВПО біженці переселенці будиночки війна закупівля проєкт 
Матеріали по темі