ДОПОМОГА

Мінреінтеграції запустило чат-бот з питань евакуації з окупованих територій та повернення в Україну депортованих

25 September 2022, 14:48

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України запустило чат-бот Minre_1548_Help_Bot для звернень українців, які потребують евакуації чи гуманітарної допомоги.

Про це 24 вересня повідомила пресслужба Мінреінтеграції.

«Чат-ботом також зможуть скористатися примусово депортовані до рф або інших країн громадяни України, які хочуть повернутись на Батьківщину. Вдячні за розробку Minre_1548_Help_Bot команді ефективних IT-рішень Tribe. Чат-бот доступний у телеграмі за посиланням», - йдеться у повідомленні.

Тим часом Мінреінтеграції продовжує координувати евакуацію населення з територій, де ведуться бойові дії, тимчасово окупованих та деокупованих територій.

«Гаряча лінія» відомства з кризових питань за номером 15-48 працює у режимі 24/7. Також можна звернутися через мобільні застосунки WhatsUpp/Telegram/Viber за номером +38(096)0788433.

Мінреінтеграції нагадує, що працює над організацією безкоштовного гуманітарного евакуаційного маршруту для примусово вивезених до рф українців за напрямом Естонія – Латвія – Литва – Польща.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 21 вересня 2022 року на території Житомирської області перебувало 73,8 тис. внутрішньо переміщених осіб, найбільше – з Донецької області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінреінтеграції евакуація депортація біженці 
Матеріали по темі