Економіка

«Житомиргаз»: близько 260 тисяч споживачів не мають боргів та сплачують за розподіл вчасно

30 September 2022, 09:50

Станом на 30 вересня цього року близько 260 тисяч споживачів АТ «Житомиргаз» не мають заборгованості за доставку газу та вже сплатили за послугу розподілу у поточному місяці.

Ми вдячні усім споживачам, хто знайшов можливість заплатити за розподіл газу. Оплачуючи рахунки вчасно, ви не лише підтримуєте економіку держави, а й долучаєтесь до допомоги ЗСУ та наближення перемоги України.

Агресія росії та вторгнення її армії на терени України заподіяла серйозної шкоди економічній стійкості багатьох компаній. Тому своєчасні розрахунки за надані послуги розподілу природного газу є вкрай важливими і для АТ «Житомиргаз».

За ці кошти, що входять у тариф на розподіл газу, газорозподільна компанія забезпечує безперебійне газопостачання домівок своїх споживачів, виїзди екстреної служби 104 для локалізації витоків газу, а також сплачує податки та допомагає ЗСУ.

За вісім місяців 2022 року компанією «Житомиргаз» було сплачено майже 160 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів, спрямовано 30,53 млн на реконструкцію мереж, близько 15 млн грн - на пальне для автомобілів різних напрямків (АДС, технічного обслуговування мереж, метрології та інших служб), 24,21 млн грн - закупівлю лічильників для заміни та обмінного фонду та інші витрати, спрямовані на обслуговування газорозподільної системи.

Окрім того, компанія спрямувала 2433,2 тис. грн на допомогу збройним силам України, підтримуючи усім необхідним підрозділи, в яких служать мобілізовані колеги-газовики.

Нагадуємо, що сплатити за доставку газу впродовж кількох секунд без жодних комісій можна в онлайн-сервісах 104.ua. Просимо здійснювати оплату до 20 числа поточного місяця. Проводити розрахунки можна навіть частинами, якщо це зручно для споживача.

Оберіть для себе один з найзручніших сервісів 104.ua:

- особистий кабінет на сайті 104.ua

- мобільний додаток 104Mobile для Android або 104Mobile Light для iPhone

- чат-бот 7104ua у Viber

- інтернет- послуги «Ощад 24», «Приват 24»

Пресслужба АТ «Житомиргаз»


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз тариф 
Матеріали по темі