Події

Хотіла помилуватися пейзажами та заблукала: неподалік Житомира розшукали жінку, яка понад добу бродила лісом

1 October 2022, 12:01

У лісі неподалік села Левків Житомирського району 30 вересня поліцейські розшукали жінку, яка пішла з дому напередодні – хотіла помилуватися пейзажами й заблукала.

Про це 1 жовтня повідомило Житомирське районне управління поліції.

«29 вересня до поліції звернулася літня житомирянка з повідомленням щодо зникнення її 42-річної доньки. Пенсіонерка розповіла, що жінка учора пішла з дому гуляти і не повернулася. На прогулянку вона не взяла з собою мобільного телефону, що ускладнило її пошуки», – йдеться у повідомленні.

Матір також вказала, що її донька має проблеми зі здоров’ям та потребує сторонньої допомоги, тож де вона може бути, їй невідомо.

На розшук зниклої були орієнтовані усі патрулі, які працювали у місті. Поліцейські перевіряли місця значного скупчення людей, паркові зони, проте жінки там не було.

Рано-уранці 30 вересня до правоохоронців надійшла інформація від грибників, які у лісовому масиві неподалік села Левкова знайшли документи та верхній одяг розшукуваної.

На місце, вказане у повідомленні, одразу ж виїхали оперативники. Поліцейські почали прочісувати місцевість і вже скоро виявили саму розшукувану, змерзлу та одягнену не по погоді.

Поліцейським жінка розповіла, що пішла з дому гуляти. У ліс вирушила, щоб помилуватися пейзажами, а потім заблукала.

Поліцейські переконалися, що жінка не потребує надання невідкладної медичної допомоги, доставили її додому та передали родичам.

Нагадаємо, 13 вересня у поліції розповідали про жительку Чуднівської громади, яка напередодні заблукала у лісі, збираючи гриби. Правоохоронці та лісівники прочісували лісосмуги та близько 3 ночі розшукувану 50-річну жінку на узліссі неподалік села Рижани.

А 15 вересня 84-річний житель села Сінгури, що неподалік Житомира, пішов до лісу по гриби та, втративши орієнтир, заблукав за декілька кілометрів від селища. За понад 5 годин пошуків пенсіонера виявили оперативники поліції та допомогли дістатися додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція ліс Левків  
Матеріали по темі