Події

У Чернівцях після затримання помер підозрюваний у вбивстві 22-річної патрульної, чоловік був з Житомирської області

5 October 2022, 15:41

У місті Чернівці 3 жовтня під час виконання службових обов'язків загинула 22-річна патрульна, її напарник отримав поранення. Підозрюваного у вбивстві та пораненні правоохоронців затримали. Ним виявився уродженець АР Крим, що був зареєстрований у Житомирській області. Чоловік помер.

Про вбивство дівчини-поліцейської 4 жовтня повідомила пресслужба Патрульної поліції України.

«У Чернівцях під час виконання службових обов'язків загинула наша колега, 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин. Сьогодні вранці вона одягла форму, отримала зброю та пішла захищати спокій рідного міста. На жаль, ця зміна стала останньою зміною в її житті…», – інформували у Патрульній поліції.

Зазначалося, що екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив ряд пострілів по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, йому надається вся необхідна медична допомога.

Правоохоронці розшукували злочинця.

Фото пресслужби Патрульної поліції України

5 жовтня пресслужба Патрульної поліції України поінформувала, що підозрюваного у вбивстві патрульної поліцейської та пораненні її напарника затримали.

«У Чернівцях затримали підозрюваного у вбивстві патрульної поліцейської та пораненні її напарника. З 3 жовтня у Чернівцях проходила спеціальна поліцейська операція. Сьогодні під час операції затримано чоловіка, який, ймовірно, причетний до вбивства патрульної поліцейської Таїсії Татарин. Під час затримання він застосував зброю. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу», – повідомили у Патрульній поліції.

Згодом оновили інформацію, зазначивши, що затриманий помер. Йому було 53 роки. Він – уродженець АР Крим, зареєстрований був у Житомирській області.

УВАГА! Фото не рекомендоване для перегляду людям з нестійкою психікою

Фото пресслужби Патрульної поліції України

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого 2022 року на трасі Київ – Ковель у Коростенському районі Житомирської області патрульні зупинили мікроавтобус за порушення ПДР. Водій виявився нетверезим та агресивним: пошкодив службове авто поліції, намагався втекти і збити машиною правоохоронця. Чоловікові повідомили про підозру в замаху на вбивство патрульного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство патрульний поліцейський Чернівці  
Матеріали по темі