Економіка

Вчасні розрахунки за розподіл газу дозволяють доставляти енергоресурс 366 тисячам споживачів Житомирщини

19 October 2022, 09:38

Кошти, які сплачують клієнти за доставку — головне та єдине джерело фінансування функціонування Оператора ГРМ, встановлене державою.

На кошти з доставки забезпечується цілодобова робота екстреної служби 104. Також це утримання в робочому стані близько 14 тисяч км розподільних мереж Житомирської області. Від своєчасної оплати послуги розподілу залежить їх регулярне технічне обслуговування, наладка обладнання та проведення огляду газових споруд. Надто важливим це питання є в опалювальний період, коли споживання газу значно збільшується.

Також плата за розподіл — це поточні ремонти та модернізація застарілого обладнання. І головне — підтримання та регулювання в режимі 24/7 необхідного тиску газу в мережі, аби блакитне паливо надходило до споживачів як під потрібним тиском, так і в необхідному обсязі.

Тому плата за розподіл або доставку газу — це інвестиція кожного споживача в безпечне газоспоживання і можливість мати газ 24 години на добу.

Газовики вдячні споживачам, які вчасно розраховуються за послугу, адже від цього залежить безперебійна робота підприємства критичної інфраструктури.

Тож, здійснити оплату за доставку газу потрібно до 20 числа щомісяця.

Розрахуватися за розподіл можна за допомогою:

Пресслужба АТ «Житомиргаз»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз 
Матеріали по темі