Новини компаній

​Чорна п'ятниця: які купити гаджети для блогера

25 October 2022, 11:05

Чорна п'ятниця, яка пройде 25 листопада, - чудова нагода апгрейдити техніку, яка є в наявності, або придбати відсутню. А якщо ви ведете блог або хочете створити подкаст, варто подбати про якісну периферію. У Чорну п'ятницю можете придивитися необхідну техніку за низькими цінами. Розберемося, без чого не обійтися успішному блогеру.



Функціональна камера

Як правило, для блогера-початківця немає необхідності в купівлі дорогого апарату.

Для летсплеїв як додаткової камери цілком достатньо айфона в поєднанні з основним фотоапаратом. Налаштувати спільну роботу пристроїв можна за допомогою спеціальних додатків на кшталт DroidCam. Забезпечити правильне положення смартфона допоможе стандартний холдер.

Для динамічної відеозйомки краще вибрати надійну і міцну екшн-камеру. Чудовим варіантом стане GoPro, яка чітко знімає в русі, захищена від потрапляння вологи і не боїться падінь.

Для створення якісних розпакувань або DIY потрібен хороший апарат. Компактний Canon EOS M200 з роздільною здатністю матриці 24,1 Мп і вбудованим мікрофоном знімає гідне відео 3840x2160 4K UHD. Додавши до нього сучасний смартфон, можна отримати необхідний набір для паралельної зйомки обличчя ведучого і того, що відбувається на столі. Вельми доречним тут буде штатив, що фіксує девайс.

Для зйомки пейзажів або масштабних заходів не обійтися без дрона. Бюджетний Selfly OS06A з 5-мегапіксельною камерою піднімається на висоту 15 метрів і легко управляється зі смартфона. Важливо не забути про додаткові батареї, щоб уникнути розчарування від перерваного через 10 хвилин процесу.

Іноді простіше і дешевше замінити застарілий смартфон, ніж купувати дорогі цифрові камери. Але тоді слід враховувати, що на якість зображення безпосередньо впливає світло.

Світильник-кільце

Світлодіодне кільце, на відміну від точкових світильників, дає рівномірний потік без відблисків і зайвих тіней, приховуючи при цьому дефекти шкіри. Ціна таких приладів пропорційна потужності та розміру. Зручними вважаються моделі з вмонтованим у центр кільця холдером. Додатковий комфорт надають світильники з акумуляторами, що робить зйомку незалежною від наявності електромережі.



Якісні навушники

Під час створення контенту доводиться багато працювати зі звуком. Традиційні "краплі", як і супербасові навушники, для цього не зовсім підходять, адже вони не дають об'єктивно зрозуміти, що почують відвідувачі блогу. Бездротові - чудовий варіант з керуванням гучністю та відтворенням для роботи з аудіо. З їхньою допомогою легко почути нюанси звуку і відредагувати аудіодоріжку, усунувши шуми і дефекти.

Стедікам для стабілізації

Стабілізації камери недостатньо для повного усунення впливу тряски. І тут на допомогу приходять стедіками, які роблять це більш ефективно. За допомогою трьохосьового ручного стабілізаційного підвісу Sony GP-VPT2BT можна без зусиль створити плавні відеоролики і керувати зйомкою через Bluetooth. Гаджет легкий і надійний, при вазі всього 220 грам здатний працювати з півторакілограмовими пристроями.



Чутливий мікрофон

Для запису аудіодоріжки без спотворення голосу і сторонніх шумів знадобиться мікрофон. Односпрямований легко справляється з цим завданням, передаючи звук у повному обсязі.

Правильний "арсенал" допоможе створювати якісний контент і вивести блог у топ переглядів. Все, що необхідно для цих завдань, можна придбати на Comfy.ua, де Чорна П'ятниця відбуватиметься в період 21.11-28.11.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чорна п'ятниця гаджет камера навушники мікрофон  
Матеріали по темі