Новини компаній

Чому покупці замовляють овочі та фрукти на Novus.Online

28 October 2022, 10:53

В очікуванні зими сім'ї роблять традиційні запаси коренеплодів та овочів, частіше готують гарячі борщі, крем-супи, рагу. Популярна мережа супермаркетів презентувала новий формат дистанційного шопінгу з кур'єрською доставкою Novus.Online. Чому мешканці Києва, Бучі, Софіївки Борщагівки та інших районів поблизу столиці воліють купити овочі та фрукти без візиту до магазину?

Зручний та вигідний онлайн-сервіс

Інтерфейс Novus.Online простий, не перенасичений рекламними блоками. Картка товару містить корисну інформацію: фотографія, опис, бренд/країна походження, умови зберігання, калорійність, співвідношення білків, жирів та вуглеводів.

Як купують продукти в Novus.Online:

  • Клієнт відкриває персональний кабінет, вибирає потрібні товари, порівнює аналоги, вивчає знижки. Вказує зручний час доставки та оформляє замовлення одним кліком.
  • Персональний сортувальник формує бокс із замовленням: зважує товар, що не має фасування, перевіряє якість. Корегує разом з покупцем замовлення, якщо обрану позицію вже розпродано.
  • Покупець отримує рахунок на оплату після зважування овочів та фруктів. Засіб оплати на вибір - онлайн на сайті, готівкою або карткою кур'єру при отриманні.
  • Клієнт відстежує хід виконання доручення в онлайн-трекері. Служба доставки упаковує замовлення у суворій відповідності до правил товарного сусідства. Кур'єр привозить замовлення до будинку чи офісу.

За допомогою сервісу з будь-якої точки України легко замовити та оплатити продуктовий набір для рідних та друзів, що живуть у столиці чи навколо, у тому числі літніх родичів чи колеги на самоізоляції.

Novus.Online має гнучну програму лояльності: періоди безкоштовної доставки, відсутність мінімального ліміту вартості замовлення, бонуси та вигідні скидки.

Впевненість у якості та широкий асортимент

Для фермерських господарств та дилерів великих зарубіжних компаній співпраця з мережею Novus – маркер надійності. Сертифікований товар для великого рітейлера відбирається особливо ретельно. Компанія контролює умови зберігання продукції, дотримання товарного сусідства, проводить перевірку на вміст нітратів, ураження грибком та шкідливими мікроорганізмами.

Декілька сортів картоплі, цибулі, моркви, томатів, перцю, квасолі, капусти, гарбуза завжди є в каталозі Novus.Online. Незалежно від сезону тут легко купити якісні баклажани, цукіні, томати черрі, печериці, баштанні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Novus.Online 
Матеріали по темі