Економіка

У Бердичеві фірма помічниці екснардепа отримала на майже 9 мільйонів підрядів з ремонту доріг

31 October 2022, 13:29

Міське комунальне підприємство «Бердичівкомунсервіс» в серпні-жовтні уклало з ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» угод на 6,4 млн грн. За ці кошти фірма має відремонтувати дороги в Бердичеві. Ще на 2,3 млн грн опублікували наміри укласти угоди.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель «Прозорро».

Так у серпні з ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» уклали 7 угод загальною вартістю 3 млн грн.

Отож, ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» мало до 23 серпня відремонтувати:

Загалом пропозиції ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» були не найдешевшими, чотири рази дешевші пропозиції відхиляли. Для прикладу, пропозицію ТОВ «Хмільницька будівельна компанія» відхилили, зокрема через відсутність в листі-згоді посилання на оголошення про проведення спрощеної закупівлі.

На початку жовтня міське комунальне підприємство «Бердичівкомунсервіс» уклало 14 угод з ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» на поточний ремонт доріг (ліквідація вибоїн) в Бердичеві вартістю 3,2 млн грн.

На початку жовтня міське комунальне підприємство «Бердичівкомунсервіс» уклало 14 угод з ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» на поточний ремонт доріг (ліквідація вибоїн) в Бердичеві вартістю 3,2 млн грн.

До 21 листопада ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» має відремонтувати:

24 жовтня міське комунальне підприємство «Бердичівкомунсервіс» опублікувало два наміри укласти угоду з ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» на поточний ремонт двох вулиць у Бердичеві: вулицю Європейську вартістю 1,14 млн грн та вулицю Житомирську вартістю 1,2 млн грн в місті Бердичеві.

Закупівлі КП «Бердичівкомунсервіс» провело за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» зареєстроване в Житомирі по вулиці Покровська. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 400 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Галина Миколаївна Кичкирук (60%), вона була помічником у колишнього народного депутата Олександра Ревеги від Бердичівського мажоритарного округу. Серед власників раніше був й сам Олександр Ревега.

Нагадаємо, у травні 2021 року міське комунальне підприємство «Бердичівкомунсервіс» уклало сім угод з ТДВ «Шляхове будівельне управління №35» на поточний ремонт доріг в Бердичеві загальною вартістю 1,1 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів ремонт дорога ШБУ №35 
Матеріали по темі